DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20891541,97%
İstanbul
16°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ümraniye’de dini nikahlı eşini öldüren zanlının ifadesi ortaya çıktı

Ümraniye’de dini nikahlı eşini öldüren zanlının ifadesi ortaya çıktı

ABONE OL
Eylül 19, 2023 11:51
Ümraniye’de dini nikahlı eşini öldüren zanlının ifadesi ortaya çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ümraniye’de dini nikahlı eşini bıçaklayarak öldüren zanlının ilk ifadesi ortaya çıktı. Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Ümraniye’de dün sabah saatlerinde meydana gelen olayda, Mehmet Dinç (27), dini nikahlı eşi Fatoş Çetin’i boğazından ve vücudundan bıçaklamış, Çetin hayatını kaybederken, Mehmet Dinç olay yerinden kaçmıştı. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucu Dinç, Ataşehir’de yakalanarak gözaltına alındı. Zanlı, sorgulanmak üzere Gayrettepe’de bulunan İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

“Geceyi birlikte geçirdik” iddiası

Emniyette sorgulanan Mehmet Dinç’in ifadesinde, “Olaydan önceki akşam Fatoş Çetin’in evine gittim. O geceyi birlikte geçirdik. Sabah da tartıştık ve onu bıçakladım” dediği öğrenildi. Mehmet Dinç, buradaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Kartal’da bulunan İstanbul Anadolu Adalet Sarayına sevk edildi.

Daha önce de bıçaklamış

Öte yandan, Mehmet Dinç’in farklı bir kadınla resmi nikahı olduğu ve bu evlilikten 3 çocuğu; dini nikahlı eşi Çetin ile olan birlikteliklerinden ise bir çocuğunun olduğu öğrenildi. Mehmet Dinç’in Fatoş Çetin’i geçtiğimiz mart ayında da bıçakla yaraladığı, bir süre cezaevinde kaldıktan sonra 1 Eylül’de tahliye edildiği belirtildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.