DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 2157853-0,03%
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dünya İş Derneği 5. Toplantısını Düzenledi
  • News 34
  • Genel
  • Dünya İş Derneği 5. Toplantısını Düzenledi

Dünya İş Derneği 5. Toplantısını Düzenledi

ABONE OL
Eylül 21, 2023 07:31
Dünya İş Derneği 5. Toplantısını Düzenledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünya İş Derneği 5. Toplantısını İstanbul Ümraniye DoubleTree by Hilton Oteli’nde gerçekleştirdi. Davetli listesinde bürokratlar, siyasetçiler, iş insanları ve sivil toplum kuruluşları başkanları gibi önemli isimler yer aldı. Toplantı, Türkiye’nin farklı şehirlerinde sanayici, iş insanı ve STK’ları bir araya getirerek iş geliştirme ve ticari bağlantılar kurmayı amaçlıyor.

Son yıllarda yatırım açısından popüler olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) gerçekleşen Caesar Resort projesinin sunumu da toplantının önemli bir parçasıydı. Projede yüzlerce otel konseptinde daireler ve villalar bulunmaktadır. Dünya İş Derneği Genel Başkanı Sayın Süreyya Yıldız, Türkiye’nin birçok ilinde iş insanlarına yeni projeler sunduklarını ve birlik sağladıklarını belirtti. Ancak Kıbrıs’ta yapılan projeleri araştırdıklarında yatırımcılar için yeni fırsatlar gördüklerini ve Caesar Projesi ile iş birliği yapma kararı aldıklarını açıkladı.

Bu iş birliğiyle güvenli ve kazançlı projelere dahil olmayı hedeflediklerini vurgulayan Sayın Süreyya Yıldız, Türk ve yabancı yatırımcıları KKTC’deki projeleri ziyaret etmeye davet etti. Ayrıca, siyasi görüş veya etnik köken ayrımı yapmadan ülkelerinin gelişimine hizmet etmekten gurur duyduklarını ifade etti.

Toplantının insan hakları alanındaki önemli bir isim olan İnsan Hakları Komisyonu Türkiye Başkanı Binali Sinlik Bey ve ekibi tarafından organize edildiğini belirtildi. Bu toplantının yurtdışında da dikkat çekeceği öngörüldü.

Toplantıya katılan önemli isimler arasında AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Serkan Bayram Yak, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, geçmiş dönem AK Parti Milletvekili Zafer Hidiroglu, Doç. Dr. Halil Murat Ünver, JIHRC Türkiye Başkanı Yıpo, Türkiye Polis Komitesi Başkanı Çiğdem Akçay, İstanbul Gazeteciler Federasyonu Başkanı Adil Koçalan, Avrupa Birliği Yönetim Üyesi Nurten Özçelik, Korsan Parti Başkanı Jurgen Hattendore, Günter Nierstenhöfer gibi isimler bulunmaktadır. Ayrıca farklı sektörlerden birçok iş insanı da toplantıya katılmıştır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.