DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2041966-1,18%
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Avcılar’da İBB’nin çalışması sırasında doğalgaz borusu patladı: Mahalleli büyük panik yaşadı
  • News 34
  • İlçeler
  • Avcılar
  • Avcılar’da İBB’nin çalışması sırasında doğalgaz borusu patladı: Mahalleli büyük panik yaşadı

Avcılar’da İBB’nin çalışması sırasında doğalgaz borusu patladı: Mahalleli büyük panik yaşadı

ABONE OL
Eylül 20, 2023 07:10
Avcılar’da İBB’nin çalışması sırasında doğalgaz borusu patladı: Mahalleli büyük panik yaşadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Avcılar’da, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) otopark ve meydan düzenlemesi çalışmaları sırasında doğalgaz borusu patladı. Patlama sesi ve kokunun yayılmasıyla panik yaşayan vatandaşlar, binaları boşalttı.

Olay, saat 08.30 sıralarında Avcılar Namık Kemal Caddesi üzerindeki İBB’nin otopark ve meydan düzenlemesi çalışmaları sırasında meydana geldi. İddiaya göre, otopark ve meydan düzenlemesi için yapılacak temel atma töreninin hazırlıkları sırasında çalışanlar doğalgaz borusunu patlattı. Patlamayla birlikte büyük bir gürültü duyulurken, mahalleye gaz kokusu yayıldı. Koku nedeniyle panik yaşayan vatandaşlar kendi imkanlarıyla binaları boşalttı. İhbar üzerine polis, itfaiye ve doğalgaz ekipleri mahalleye sevk edildi. Olay yerine gelen polis, caddeyi yaya ve araç trafiğine kapattı. Doğalgaz ekipleri ise yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından doğalgazı kesti. Doğalgazın kesilmesiyle polisler yolu trafiğe açarken, ekipler inceleme yaptı.

Kokuya uyandıklarını belirten Müfit Kotan isimli vatandaş, “Burada yarım saattir doğalgaz patlağı var. Aradık ekipleri, geldiler müdahale ettiler ama herhalde büyük bir patlak. Şantiyenin kazısı sırasında biz kokuya uyandık. Kendimiz evden çıktık, 3-4 tane bina yan yanayız, boşalttık” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.