DOLAR 32,4446 -0.05%
EURO 34,8928 0.27%
ALTIN 2.435,56-0,12
BITCOIN 2038842-1,90%
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye’nin yeni nesil yayıncılık platformu “EMC Medya Center” yayın hayatına başladı
  • News 34
  • Genel
  • Türkiye’nin yeni nesil yayıncılık platformu “EMC Medya Center” yayın hayatına başladı

Türkiye’nin yeni nesil yayıncılık platformu “EMC Medya Center” yayın hayatına başladı

ABONE OL
Nisan 3, 2024 14:31
Türkiye’nin yeni nesil yayıncılık platformu “EMC Medya Center” yayın hayatına başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Medya Yayın Grubu bünyesinde Kanal 34 stüdyolarından yayın yapan EMC Dijital Medya Platformu, aynı zamanda (İGAFED) İstanbul Gazeteciler Federasyonu, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve BHA) Birlik Haber Ajansı (BHA) tarafından da destekleniyor.

İngiltere merkezli hizmet veren EMC Medya Center, Yerelden ulusala yayın yapan kanallara sunduğu TV Hosting hizmeti sayesinde, kontrol paneli üzerinden, tek bir bağlantı ile birden fazla noktaya aynı anda yayın gönderebilme imkanı sunuyor.

Türkiye’de yeni nesil dijital televizyonculuğun mimarlarından olan ve EMC’nin kurucusu Adil Koçalan platformla ilgili açıklamada bulundu. Koçalan, “Türkiye’de böyle bir platformun açılması önemliydi. Bu açığı gidermek amacıyla böyle bir girişimde bulunduk. İngiltere’de bulunan şirketimiz üzerinden bu platformu kurarak, sektörümüze önemli katkılarda bulunmayı hedefliyoruz. Dünya genelinde hızla yaygınlaşan dijital platformlar, karasal ve uydu yayıncılığını geride bırakıyor.” dedi.

TV Hosting hizmetinin yanı sıra IPTV kurulumu da gerçekleştirdiklerini belirten Koçalan sözlerine şu şekilde devam etti.

“Artık öyle bir döneme girmiş bulunuyoruz ki her kesin bir televizyon kanalı olabilir. Özel şirketlerden devlet kurumlarına; belediyelerden sivil toplum kuruluşlarına her kurum kendi televizyon kanalını hızlı bir şekilde kurarak yayın hayatına başlayabileceklerini ifade etti.”

Uygulama üzerinden kesintisiz ulaşım” 

.Ayrıca, EMC’ye Google Play üzerinden indireceğiniz uygulamayla kesintisiz olarak ulaşılabiliyor.

Paketinize bağlı olarak ister canlı, ister bant yayınınız veya her iki yayını birden Facebook, Youtube, Twitter, Periscope, Twitch, Dailymotion, Webtv, Shoutcast veya direkt RTMP sunucularına aynı anda birden fazla yayını 7/24 gönderebilirsiniz. Ayrıca tüm sosyal medya sunucularına farklı logo veya alt yazı ile yayın gönderebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.