DOLAR 32,3876 0.2%
EURO 34,8838 0.3%
ALTIN 2.401,940,38
BITCOIN 1990040-1,24%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Onlar alanlarına farklılık katanlar

Onlar alanlarına farklılık katanlar

ABONE OL
Ocak 18, 2024 00:28
Onlar alanlarına farklılık katanlar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İKİ ÖDÜLLE DİKKAT ÇEKEN İSİM

2023 Yılı Enleri ödül gecesi görkemli bir organizasyon ile gerçekleşti.

Sunuculuğunu Deniz Akkaya ve Jess Molho’nun üstlendiği geceye Mehmet Ali Erbil renk katarken birbirinden ünlü isimlerde yerini aldı. 2023 yılının başarılı isimlerinin bir araya geldiği gecede  Nuri Çetinkaya iki ödülle en çok konuşulan isimler arasında yer almayı başardı.

Yılın Tarım Makinesi İmalatçısı ve İhracatcısı ile birlikte Yılın Çıkış Yapan Tarım Makinesi Markası ödülünü de aldıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ödül heyecanını dile getiren Nuri Çetinkaya şu sözleri söyledi.

“Alanında en iyi şekilde hizmet veren biri olarak bu gece burada bulunmak onur verici. Bu ödülü layık gören herkese teşekkür ediyorum.”

Başarısının sırrı için “çalışmak” diyen  Nuri Çetinkaya daha sonra gece için hazırlanan özel şovları seyrederek ödül töreninden ayrıldı.

 


 

ÖDÜLLERİ VE MESLEKİ DENEYİMİ İLE HER ZAMAN AKILLARDA

Altın Orkide Müzik Medya Ödülleri gösterişli  organizasyonu ile 2024 yılına damga vurdu.

Birbirinden başarılı isimler aynı gecede buluştu. Edebiyat, sanat, müzik, sağlık ve medya dünyası Altın Orkide Müzik Medya Ödüllerinde başarısını taçlandırdı. Basının ve ünlü isimlerin bulunduğu gecede ünlü psikolog Şelale Ünseli Yılın En Dikkat Çeken Psikolojik Danışmanı ödülünü aldı.

Aldığı ödüller ile adından söz ettiren ve medyada geniş yer alan Şelale Ünseli başarısına bir yenisini daha ekledi.  Orkide Müzik Medya Ödüllerinde Yılın En Dikkat Çeken Psikolojik Danışmanı ödülünü alan Şelale Ünseli duygularını şu sözlerle dile getirdi:

“Aldığım ödüllerin her biri danışanlarımın iyileşmesiyle, kendilerine yenilik karmaları ile bana verilen ödüller olduğu için çok kıymetli. O yüzden bu tür ödüllerin yeri ayrı. Yeni başarılarda görüşmek üzere.”

Gece için hazırlanan özel şovları seyreden Şelale Ünseli daha sonra ödül töreninden ayrıldı.

 

——————————————————————————————————

 

OPERA SANATININ ÖDÜLLERE DOYMAYAN YILDIZI: TENOR SEDAT CAN ÖZTOPRAK

Altın Orkide Müzik Medya Ödülleri bir kez daha enleri ağırladı. Görkemli bir organizasyon ile gerçekleşen Altın Orkide Müzik Medya Ödülleri sahiplerini buldu. Medya, müzik ve sanat başta olmak üzere edebiyat, sağlık ve iş dünyasının da akın ettiği geceye Esinyum ve Şenol İpek sunuculuğu ile damga vururken art arda aldığı ulusal ve uluslararası ödüller ile Opera Sanatını Türkiye’de farklı bir boyuta taşıyan Ünlü Tenor Sedat Can Öztoprak Yılın En İyi Opera Sanatçısı ödülünü aldı. Güçlü sesi ve üretkenliği ile medyada sıkça konuşulan Sedat Can Öztoprak Altın Orkide Müzik Medya Ödüllerinde de dikkatleri üzerine çekti. Alanında eğitimde veren başarılı Tenor Sedat Can Öztoprak bir ödül daha alarak meslekte imrenilen isim olarak kalmayı başardı. Ödülünü aldıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sedat Can Öztoprak, Opera sanatı adına yeni yıldızlar yetiştiriyor olmanın verdiği mutluluğu paylaşırken, basından da ülkemizi bu denli başarılı bir şekilde temsil ediyor olmasına karşılık tebrik ve teşekkürleri aldı.

Ödülü ile ilgili duygularını dile getiren Tenor Sedat Can Öztoprak duygularını şu sözlerle dile getirdi:

“Canım ülkem Türkiye’yi yine bir ödül ile temsil etmek ve opera sanatını tüm dünyaya fırtınayla duyurmak mutluluk verici. Sadece Türkiye’de değil yurtdışında da Opera sanatımız konuşuluyor. Yurtdışı konserleri hız kesmeden devam ediyor.

Türk medyasının her zaman yanımızda olduğunu bilmek çok güzel. TV programları, dergi röportajları yerel ve ulusal medyalarda yer almaya devam ediyor. Bu güzel gecenin parçası olmak ayrıca onur verici. Ödülü layık gören herkese teşekkür ediyorum.”

——————————————————————————————————

 

ŞİİRİN DUAYEN ŞAİRİ: HASAN KARATAŞ

Başarılı yazar Hasan Karataş ile sizin için konuştuk. Hasan Karataş, Yıllar Sonra, Bir Umut İşte, Mor Melankoli ve Düş Yolculuğu adlı kitapları üzerine değerlendirmelerde bulundu. Yazdığı eserlerde tarz olarak şiirsel bir dille güçlü, zihinde kalıcı tasvirlerden kurulu bir yazım tarzını benimseyen, hüznün ve ayrılıkların ağırlığını bütün satırlarda yansıtmayı deneyen Hasan Karataş duygulara tercüman olmaya devam ediyor. 1981 yılında Isparta’nın Sütçüler ilçesinde doğan, ilk ve ortaokulu Isparta’da tamamladıktan sonra liseyi Burdur, Tefenni’de bitiren Karataş, üniversiteyi Abant İzzet Baysal Üniversitesinde tamamladıktan sonra yüksek lisansını ise Selçuk Üniversitesinde yaptı.

Deneme ve şiirlerden oluşan Yıllar Sonra adlı ilk kitabının kendisindeki yerinin hep ayrı olduğunu söyleyen Hasan Karataş kitabı ile ilgili geri dönüşlerin hâlâ çok fazla ve oldukça olumlu olduğunu da dile getirdi. Sevip kavuşmama, hasret ve beklemek gibi konular üzerine denemeler ve mektuplar şeklinde bir hikâyeyi oluşturan Mor Melankoli eserinin beklenenin üstünde bir ilgiyle karşılandığını söyleyen Hasan Karataş rüzgar ve suyun yolculuğunu konu alan Düş Yolculuğu ile ilk romanını yayınlamış ve oldukça beğeni toplamıştır. Yazar Hasan Karataş’ı sosyal medyadan ve web sitesinden takip edebilir ve kitaplarını kitap satan her yerden kolayca temin edebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.