DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20743761,53%
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hilmi Karayigit: ‘Kağıthane’ye Hizmet için Yola Çıktım’
  • News 34
  • Gündem
  • Hilmi Karayigit: ‘Kağıthane’ye Hizmet için Yola Çıktım’

Hilmi Karayigit: ‘Kağıthane’ye Hizmet için Yola Çıktım’

ABONE OL
Ocak 10, 2024 21:49
Hilmi Karayigit: ‘Kağıthane’ye Hizmet için Yola Çıktım’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ordu Dernekler Platformu ve İstanbul gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi olan İşadamı Hilmi Karayiğit Ak Parti Kağıthane Belediye Meclis Üyeliği için adaylığını açıkladı.

Ordu Dernekler Platformu Başkanı İşadamı Hilmi Karayigit Ak Parti Kahıthane Belediye Meclis Üyeliği için adaylığını açıkladı.

Meclis üyesi seçildiği takdirde Kağıthane’ye ve Kağıthanelilere hizmet için elinden geleni yapacağını belirtti.

Belediyecilikte bir çığır açan Ak Parti’nin Kağıthane ve İstanbul genelinde yaptığı hizmetleri herkesin gördüğünü ve bildiğini belirten Karayiğit, hizmet için ekinin taşın altına koymak gerektiğini belirteren yarışan adaylara da şans diledi.

Hilmi Karayiğit sözlerine şöyle edevam etti: ‘Kıymetli Dostlarım Yıllardır Ordu STK’larında ve birçok STK’da aktif görev yaptım. 26 Yıldır İstanbul’un Güzide İlçesi Kağıthane İlçemizde İkamet etmekteyim. Ak Partinin bir neferi gibi en alt kademesinden başlayarak, kutsal yürüyüşte, Kağıthane Ak Parti İlçe Başkanlığında komisyonlarda ve Teşkilat Başkanlığı görevlerinde bulundum.
31 Mart 2024 tarihinde Yapılacak Olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Kağıthane Belediyesi Meclis Üyeliğine Aday Adayı Olarak müracaatımı yapmış bulunmaktayım.
Partimizin yetkilileri uygun gördüğü taktirde, büyük bir Hizmet sevdasıyla var gücümle bu yolda çalışmak istediğimi siz değerli dava arkadaşlarımla paylaşmak isterim.
Allah çıkmış Olduğumuz bu kutlu yolda bizleri muvaffak eylesin’

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.