DOLAR 32,2995 0.08%
EURO 34,9435 0.3%
ALTIN 2.396,850,17
BITCOIN 1979439-2,70%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

HABER SİTELERİ İÇİN YAPAY ZEKA DEVRİMİ
  • News 34
  • Genel
  • HABER SİTELERİ İÇİN YAPAY ZEKA DEVRİMİ

HABER SİTELERİ İÇİN YAPAY ZEKA DEVRİMİ

ABONE OL
Ocak 18, 2024 00:47
HABER SİTELERİ İÇİN YAPAY ZEKA DEVRİMİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

sezai.org.tr Haber Siteleri İçin Yapay Zeka Devrimi.
RATEM Bilişim A.Ş tarafından geliştirilen yeni nesil yapay zeka uygulaması sezai.org.tr açıldı.


www.sezai.org.tr internet haber sitelerinde devrim yaratıyor ve yayıncılık anlayışını köklü bir biçimde dönüştürüyor.
www.sezai.org.tr destekli haber siteleri, olayları anında takip ederek, güncellemeleri otomatik ve anlık olarak yapabilmektedir. www.sezai.org.tr algoritmaları, çeşitli kaynaklardan gelen bilgileri analiz edip, haber akışını hızla güncelleyerek okuyuculara en son haberleri zamanında sunabilir. İnternet haber siteleri ve diğer medya mecraları www.sezai.org.tr tarafından geliştirilen teknolojisi sayesinde Twitter, Facebook, Instagram ve geniş bilgi ve haber kaynakları ağını tarayarak gündemi belirliyor.
Haber siteleri için www.sezai.org.tr nin başlıca uygulama alanları şunlardır: 1. Anlık haber güncellemeleri için otomasyon sağlama. 2. İçerikleri otomatik olarak özgün hale getirme. 3. Okuyucu tercihlerini dikkate alarak kişiselleştirilmiş haber önerilerinde bulunma. 4. İçerikleri akıllı bir şekilde kategorilere ayırarak bilgi arayışını hızlandırma.
5. Her il ve ilçelerini kapsayan ayrı haber sitesi hazırlama
6. Video ve ses kaynaklarını çözümleme ve metne dönüştürme
7. Hazırlanan metinlerin sese dönüştürülmesi ve yayına hazırlanması www.sezai.org.tr entegre edilmiş bir haber platformu hayal edin: Her güncellemeyle haberler tazeleniyor, içerikler benzersiz ve ilgi alanlarınıza göre mükemmel bir şekilde organize ediliyor.
www.sezai.org.tr destekli dijital yayıncılığın gücünü deneyimlemek ve haber sitenizi dönüştürmek istiyorsanız, bizimle irtibata geçin ve geleceği birlikte şekillendirelim!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.