DOLAR 32,5175 0.07%
EURO 34,9605 -0.14%
ALTIN 2.436,680,04
BITCOIN 20990330,28%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Zirvenin sahibi kadınlar

Zirvenin sahibi kadınlar

ABONE OL
Mayıs 13, 2023 11:19
Zirvenin sahibi kadınlar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KADIN İSTİHDAMINA DESTEK ÖDÜLLÜ, BAŞARILI BİR KADINLA BAŞLADI

Nazmiye Fişenkci

Bu sene üçüncüsü düzenlenen Türk İş Kadınları Başarı Gecesi yine beklenenin üzerinde bir katılım ve görkemli bir organizasyon gerçekleşti. Birbirinden güçlü kadınların farklı alanlarda Başarı Plaketine layık görüldükleri geceye çok yönlü, geniş vizyonlu çalışma hayatı ile dikkatleri üzerine çeken Nazmiye Fişenkci damga vurdu.

Nazmiye Fişenkci

EN ÇOK KONUŞULAN İSİM OLDU
Türk İş Kadınları, Adile Sultan Sarayında gerçekleşen gösterişli gece ile sahiplerini buldu. Nasev Danışmanlık kurucusu Nazmiye Fişenkci sektöre farklılık katan ve başarıları ile meslektaşlarının arasından sıyrılarak adını zirveye yazdıran biri olarak gecenin en çok konuşulan ismi ve firması oldu.

Nazmiye Fişenkci

Önceliği Kadına yönelik istihdamın sağlanmasında büyük rol üstlenen Sn Feyyaz Sungur Başkanlığında kurulan İZİD İzmir İş Dünyası Derneğinin Yönetim Kurulu Üyeliği görevi ve aynı zamanda yüzlerce öğrencinin eğitim bursu verilmesi amacı ile Sn. Zeki KARAOĞLU Başkanlığında kurulan SiSEV Vakfının da Projelerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini aktif sürdürürken diğer taraftan Tarım ve Girişimcilik içinde devlet destek ve hibe projelerini başarıyla sürdüren Nazmiye Fişenkci başarı basamaklarının zirvesinde olduğu kariyeri ve iyileştirici çalışmaları ile medyada gördüğü ilgiyi sürdürecek gibi görünüyor.

Nazmiye Fişenkci

Peki Nazmiye Fişenkci Kimdir?
25 yıl Manisa’da bulunan Gıda İhracat firmasında muhasebe finans müdürlüğü yaptıktan sonra kendi firmamı kurdum. Girişimcilik Tarım ve Teknoloji sektörlerine devlet destek ve hibe projelerini gerçekleştiriyoruz. Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde ücretsiz hibe destek ve girişimcilik seminerleri veriyoruz.

 


 

SEMANUR PERİM OKUMAK FARK, SEVİŞMEK SANATTIR

Semanur Perim

Türkiye’de, Geleceğin ” Pamuk Bayan” diye hitap ettiği, Altın Kalem ödüllü kitabı Gülüşünü Sevdiğim Diğer Yarıma adlı kitabı ile edebiyat dünyasına adım atan, Benim Mavim Olur Musun? adlı kitabı ile beğeni toplayan, İçimden Gidenler isimli kitabı ile okur kitlesini arttıran ve birbirinden farklı prestijli ödüllere layık görülerek başarısını kanıtlayan Semanur Perim konuşulmaya devam ediyor.

Tüm kitapları ile fark yaratan, okuru farklı duygulara sürüklerken kendilerinden bir parça bulmalarını vadeden başarılı ve ödüllü yazar Semanur Perim yeni bombayı patlattı ve Sevişmek Sanattır isimli kitabını okurlarının beğenisine sundu.

2023 yılında Türkiye’nin En Başarılı Kadın Yazarı olarak Global Star ödülünü alan, Sevişmek Sanattır ile gerçeklik ve hayatın sunduğu acı tatlı her şeyi olduğu gibi büyük bir samimiyetle aktaran Semanur Perim kitabı ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Çıktığı günden bu yana en çok okunan kitaplar listesinde yer almayı başaran kitabın ödülleri de arka arkaya geldi ve başarılı yazar ” Yılın Nitelikli Eser Üreten En Başarılı Yazarı” ödülünü gazeteci yazar Cihat DÜNDAR’ın elinden aldı. Son kitabı ile fırtınalar estiren ve Altın Yazar ödülünün de sahibi olmaya hak kazanan Semanur Perim’i takip edin ve başarılarından haberdar olun.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.