DOLAR 32,2428 0.11%
EURO 35,1550 0.13%
ALTIN 2.505,540,21
BITCOIN 2135090-1,04%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yılın en başarılı kadınları

Yılın en başarılı kadınları

ABONE OL
Aralık 23, 2023 13:38
Yılın en başarılı kadınları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2023 YILINDAKİ BAŞARISINI YENİ YILDA DA KATLAYARAK DEVAM ETTİRECEK

ADN Global Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Hande Doyum ile sizin için konuştuk. Cihat Dündar’ın sorularını yanıtlayan Hande Doyum, yoğun tempoda devam eden çalışmalarını ve 2023 yılını anlattı. Elde ettikleri her başarının altında ekip ruhunun olduğunu öğrendiğimiz Hande Doyum yeni yıla dair çalışma planlarını da ilk kez Cihat Dündar’aanlattı. Alanında ödüllü olarak sektöre yenilik katan Hande Doyum ile yaptığımız keyifli sohbetimiz sizlerle.

Hande Doyum kimdir?

Hande Doyum 1978 Bakırköy doğumludur. Evli ve bir çocuk annesidir. Eşim de şirket ortaklarındandır. Lise eğitimimi bitirdikten sonra iş hayatına atıldım. İşimi çok sevdiğim için nakliyenin her sektöründe çalıştım. Çünkü amacım bu işi öğrenip herkese her alanda katkılı olmaktı. Özellikle lojistik sektöründe mezun olan gençlerimize katkı sağlamakve sektörü sevdirmekti. 2012 yılına kadar birçok firmada yöneticilik yaptım. Sonrasında kendi şirketimizi kurarak şu anki konumageldik.

ADN Global Lojistikten bahseder misiniz biraz?

GÜN GEÇTİKÇE GELİŞEN ADN LOJİSTİK DUR DURAK BİLMİYOR

ADN Global Lojistik 2018 yılında faaliyete başlayan, her geçen gün hizmet alanını genişleten ve büyüyen bir firmadır. Asıl uzmanlığımız uluslararası nakliye olup başta İtalya olmak üzere tüm Avrupa ülkelerine parsiyel ve komple taşıma hizmeti vermektedir. Gelişen ve her geçen gün büyüyen ADN yurt içi taşımacılığı tır kamyon ve kamyonet ekleyerek hizmet ağını daha da geliştirmiştir.

Kısa sürede elde ettiğiniz büyüme ile dikkat çektiniz. Bunun sırrı nedir?

MEVCUT BAŞARILARI ELDE EDECEKLERİ BÜYÜMENİN HABERCİSİ

Şuan Türkiye’nin önde gelen tüm firmalarına hizmet vermektedir. İki kiralık araç ile başlayan süreç şuan 150 kiralık araca çıkmıştır.2018’den  2023 yılına kadar hedeflediği tüm başarıları yakalamış ve 2024 yılındaki yeni hedefi olan TANKER kimya taşımacılığı ve lojistik depoiçin de şuan alt yapı çalışmaları başlamıştır. Amacımız  başta Türkiye’deki tüm ithalat, ihracat firmalarına  ve tüm dünyaya hizmet alanında kendini göstermek ve ilerlemek. Tüm başarıların ve oluşumun arkasında ekip çalışmasının katkısı var. Şu an, bugün bu yerdeysek ekip çalışmasının ve işimizi çok sevmenin payı büyüktür. Buradan sizin kanalınızla ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Alanınızda aldığınız ödülü konuşalım mı biraz?

100 BAŞARILI TÜRK KADININDAN BİRİ O

100 Türk İş Kadının başarısının konuşulduğu özel bir gecede ödül aldım. ADN Global Lojistik olarak işimizde ödüle layık görünmenin gururuyla çalışmaya devam ediyoruz.

 

2024 yılına dair planlarınız nelerdir?

2024’TE ONUN YILI

Dileğimiz 2024 mevcut iş potansiyelimizden çok daha büyüklerini yaratmak ve birçok firmaya ulaşmak.

 

Sektörde yer almak isteyenlere ne demek istersiniz?

SEVDİĞİNİZ İŞİ YAPIN

İnsanlar sevdikleri işi yaparsa başarılı olur. Tüm gençlere tavsiyem sevdiğiniz işi yaparsanız parada gelir başarıda.

——————————————————————————————————

EDEBİYATIN FİLİZ’İ BARIŞTAN YANA

Sevilen yazar Filiz Avcı ile sizin için konuştuk. Cihat Dündar’ın sorularını yanıtlayan Filiz Avcı, Karma adlı kitabı üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Öncelikle sizi tanımak isteriz. Filiz Avcı kimdir?
Aslen Ordulu bir ailenin ikinci çocuğuyum. Doğma büyüme İstanbulluyum. Karma Kitabı’nın yazarıyım.

Karma isimli kitabınızdan bahseder misiniz?
Kitabım beş ayrı hikâyeden oluşuyor. Kahraman Kemal’in kaderi. Asker Kemal’in başına gelen bir dizi doğa üstü olayları anlatıyor. Aslında Kemal, Müşir’ le birlikte içsel bir yolculuğa çıkıyor. Pırasa Turşusu yıllar sonra baba evine yani köye dönen 3 kız kardeşin başından geçen maceraları konu alıyor. Frida’yı Kim Vurdu? Baba şiddetine maruz kalan Rima’nın, küçük yaşta başlık parası karşılığı kendinden on yaş büyük bir adamla evliliğe zorlandığı fakat umut dolu hikâyesini anlatıyor. Yusuf Çavuş, iyilik ve yokluk kavramlarıyla bizi baş başa bırakıyor. Meleğin Rüyası ile savaşın vahşetine ve çocukların temiz hayallerine ortak oluyoruz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r