DOLAR 32,8782 0.73%
EURO 35,4862 0.5%
ALTIN 2.503,540,79
BITCOIN 20188960,27%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

YENİLİKÇİ BAKIŞ AÇISIYLA ALANLARINA DEĞER KATIYORLAR
  • News 34
  • Genel
  • YENİLİKÇİ BAKIŞ AÇISIYLA ALANLARINA DEĞER KATIYORLAR

YENİLİKÇİ BAKIŞ AÇISIYLA ALANLARINA DEĞER KATIYORLAR

ABONE OL
Nisan 5, 2023 13:16
YENİLİKÇİ BAKIŞ AÇISIYLA ALANLARINA DEĞER KATIYORLAR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

YENİLİKÇİ MODELİ MESLEĞE KAZANDIRAN İSİM

Kutsal mesleğin başarılı ismi başarıları ile  adından söz ettirmeye devam ediyor. Uyguladığı yenilikçi model ile adından söz ettiren Doktor Muzaffer Önder Öner  meslektaşları için bir rol model haline gelecek çalışmalar yürütmekteye devam ediyor.

Başarısı ile  Altın Medya ödül gecesinde aldığı Yılın En İyi Obezite ve Metabolik Cerrahı ödülünün yarattığı etki hâlâ gazete ve dergilerde yer alırken yurtdışında 17 ülkeden hasta kabul eden, 5.000 civarı ameliyat yapan Doktor Muzaffer Önder Öner başarısını Global Star Ödülleri ile taçlandırdı. Sanat, edebiyat, iş ve sağlık dünyasının önemli isimlerinin bulunduğu gecede Global Çapta En Başarılı Obezite ve Metabolik Cerrahı ödülünün sahibi oldu.

Türkiye’yi derinden sarsan deprem felaketinde de, 1999 Gölcük depremini yaşayan biri olarak elinden gelen gayreti göstererek onların tedavisi için harekete geçerek gönülleri fetheden Op. Dr. Muzaffer Önder Öner sosyal medyada da etkili bir şekilde takipçileriyle iletişim kuruyor.

İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Point Hastanesi’nde yeni bir teknik ile üç delikten kapalı yöntemle 25 dakika süren, ertesi gün normal günlük hayata dönüşün mümkün olduğu bir operasyon ile tüp mide ameliyatına imza atan, 15 yıllık tecrübesi ve 5.000’in üzerinde obezite ameliyatı gerçekleştiren Op. Dr Muzaffer Önder Öner yeni ve konforu artan çalışmaları ile sağlık sektörüne yenilik getirmeye devam ediyor.

——————————————————————————————————

ARAŞTIRMACI YAZAR’DA SANAT SEVDASI DA VAR

Nodira GÜÇSAV

Araştırmacı yazar ve Sanatçı Nodira Güçsav birbirinden farklı eserleri, tabloları ve sanat atölyesi ile adından söz ettiriyor.

İlk kitabı 2009 yılında yayımlanan Dr. Nodira Güçsav 2013 yılında taşındığı İzmir/ Seferihisar’da eşiyle birlikte Şahmaran Sanat Bahçesi kurdu  ve uluslararası etkinlikler yapmaya başladılar. Eserlerinde daha çok bilinç uyanışı, şuur kavramı, ruh ve ruhsallık  üzerine yoğunlaşan araştırmacı yazar Güçsav birkaç senedir şamanizm, mitoloji ve özellikle Türk mitolojisi ile ilgili yeni dünyaya karşı bakış açısı olan şair, yazar, ressam, düşünür arkadaşlar ilk etkinlikler yapmaya başladığını söyledi.

Etkinlikleri artık geleneksel olmaya başladı. Kimin ilgisi varsa Mayıs- Temmuz ayları arası etkinliklere bekliyor.

Dr. Nodira Güçsav’ın Altın Hızma, Gelecekten Mektuplar ve Ateşin Fısıltıları  ile birlikte toplam yedi eseri vardır.


 

EĞİTİMCİ YAZAR ESERLERİYLE İYİ Kİ VAR

Sabire Kahyaoğlu KAYA

Yitik Sevdanın Çiçekleri Papatya ve Güle adlı kitabı ile  edebiyat dünyasına yeni bir soluk getiren, Papatyanın Eli Değdi Yüreğime isimli kitabı ile beğeni toplayan ve kalemi ile yüreklere dokunarak okuyan herkesin kendinden bir parça bulmasını sağlayan başarılı yazar Sabire Kahyaoğlu Kaya yeni eseri Papatya Zamanı ile takipçilerini sevindirdi. Yazar ayrıca öykü kitabı ve bir şiir kitabı üzerinde çalışıyor.

Okurlarına birçok farklı duyguyu bir arada yaşatan kalemiyle adından söz ettiren Sabire Kahyaoğlu Kaya sosyal medyada da oldukça aktif bir şekilde takipçileriyle iletişim kuruyor. Emekli bir eğitimci olduğunu bildiğimiz başarılı yazar Sabire Kahyaoğlu Kaya Türk Edebiyat Şairlerine sevgisini şu sözlerle dile getiriyor;

Başta Nazım Hikmet, Cemal Süreya, Orhan Veli, Özdemir Asaf, Cahit Sıtkı Tarancı, Attila İlhan, Turgut Uyar, Sabahattin Ali, Ataol Behramoğlu, hepsi çok kıymeti şairlerimiz. Adlarını sıralamak bile heyecan verici. Hepsini çok büyük saygı ve minnetle anıyorum.”

Günümüz edebiyatına iz bırakan eserler veren ve her seferinde üstüne koyarak ilerlediği yazarlık kariyerini başarıyla devam ettiren Sabire Kahyaoğlu Kaya Geçmişe Yolculuk 80-90’lar adlı kolektif bir kitap derleyerek genç yazarlara ilham oldu. Eğitimci yazar Sabire Kahyaoğlu Kaya’nın eserlerini kitap satan her yerde bulabilir, başarılı yazarı takip ederek görüşlerinizi iletebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.