DOLAR 32,3336 0.04%
EURO 34,9229 -0.49%
ALTIN 2.311,151,49
BITCOIN 22856412,93%
İstanbul
16°

AÇIK

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

USTA GAZETECİ ADİL KOÇALAN’A MESLEKTE BAŞARI ÖDÜLÜ

USTA GAZETECİ ADİL KOÇALAN’A MESLEKTE BAŞARI ÖDÜLÜ

ABONE OL
Mart 19, 2022 11:08
USTA GAZETECİ ADİL KOÇALAN’A MESLEKTE BAŞARI ÖDÜLÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

LOB’IN INTERNATIONAL tarafından düzenlenen ve alanında en iyilerin ödül aldığı 35.Uluslararası Tüketici Kalite Zirvesi Şişli’de gerçekleştirildi. Gökay Kalaycıoğlu’nun sunduğu törende, İstanbul Medya Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adil Koçalan ”Meslekte Başarı Ödülü”ne layık görüldü.


Koçalan, günümüzde dijital medyanın geldiği noktada ise Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek “YENİ NESİL YAYINCILIK” ilkesiyle İstanbul Medya Yayın Grubu bünyesinde yayın hayatını sürdürmektedir.
Genç ve dinamik ekibiyle, zengin içerikli programlarıyla ve duayen isimlerle yaptığı çalışmalarıyla meslek hayatında başarılarına başarı katmaya devam ediyor.

Meslek hayatında gösterdiği emeği ve özverili çalışmalarıyla birçok ödüle layık görülen Adil Koçalan 35. Uluslararaı Tüketici Kalite Zirvesinde ödülünü alırken bu ödülü ekibim ve medya emekçileri adına alıyorum, çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
LOB’IN INTERNATIONAL Başkanı Fahri Ustaoğlu ve ekibini kutluyorum diyerek teşekkür konuşmasını noktaladı. yaptığı kısa ve öz konuşması ile alkışları topladı.

Başta Türkiye olmak üzere dünya genelindeki tüketicileri, ekonomik gelişmeler alanında bilgilendirmek üzere kurulan LOB’IN INTERNATIONAL, büyük yankı uyandıran etkinliklerine devam ediyor. LOB’IN INTERNATIONAL tarafından bu yıl 35.düzenlenen Uluslararası Tüketici Kalite Zirvesi de 15 Mart Dünya Tüketici Günü’nde Şişli’de düzenlendi.
BİRBİRİNDEN ÜNLÜ İSİMLER KATILDI
Gökay Kalaycıoğlu’nun sunumu ile gerçekleşen ve alanında birbirinden ünlü isimleri bir araya getiren törene başta Eski Turizm Bakanı Bülent Akarcalı, Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, 65. Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Yılın Belediye Başkanı ödülünü alırken; TBMM Tarım ve Köy İşleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç ise Yılın Siyaset Adamı ödülünü aldı. LOB’IN INTERNATIONAL Başkanı Fahri Ustaoğlu yaptığı konuşmasında katılımcılara teşekkür etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.