DOLAR 32,6557 0.45%
EURO 35,1121 0.25%
ALTIN 2.507,510,95
BITCOIN 20272680,55%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

ÜLKE GENELİNDE YOĞUN SİS HAKİM

ÜLKE GENELİNDE YOĞUN SİS HAKİM

ABONE OL
Kasım 2, 2021 10:39
ÜLKE GENELİNDE YOĞUN SİS HAKİM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ÇANAKKALE

Çanakkale Boğazı yoğun sis nedeniyle gemi trafiğine kapatıldı

Çanakkale Boğazı yoğun sis nedeniyle sabaha karşı transit gemi geçişlerine kapatıldı. Gelibolu-Lapseki hattında çalışan feribotlar da geçici olarak askıya alındı.

Çanakkale’de sabaha karşı etkili olan sis, deniz ulaşımını da olumsuz etkiledi. Çanakkale Boğazı, görüş mesafenin düşmesi nedeniyle 01.10 sıralarında transit gemi geçişlerine kapatıldı.

Çanakkale Boğazı Gemi Trafik Hizmetleri (VTS) Müdürlüğü yetkilileri, kuzey ve güney yönlerinden boğaza girecek olan gemilerin kaptanlarını telsizle uyararak, boğazın çift yönlü transit gemi geçişlerine kapatıldığı duyuruldu.

Öte yandan, Gelibolu- Lapseki hattında çalışan feribot seferleri de geçici olarak askıya alındı.
Yoğun sisin kalkmasıyla birlikte boğazın yeniden gemi trafiğine açılması bekleniyor.

BOLU

Bolu’da, sabah saatlerinden itibaren yüksek kesimlerde yoğun sis etkili oluyor. Özellikle, D-100 karayolu Bolu Dağı kesimi Yumrukaya, Abant Kavşağı, Elmalık, Bakacak, Seymenler, Karanlıkdere, Bıçkıyanı, Sarıçökek bölgesinde sis nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. Sis nedeniyle görüş mesafesinin yer yer 5 metreye kadar düştüğü Bolu Dağı’nda sürücüler takip mesafelerini korumaları ve hız yapmamaları konusunda ışıklı tabelalar ve polis ekipleri tarafından uyarılıyor.

İSTANBUL

İstanbul Boğazı’nda da yoğun sis etkili oldu. Yoğun sisten dolayı boğazın karşı kıyısını görmek zorlaşırken, sis bulutları arasından geçen tekne ve gemiler kartpostallık manzara oluşturdu.

Sis nedeniyle Sarıyer Sahilinde boğazın karşı kıyısını görmek zorlaştı. Sis bulutları arasından geçiş yapan balıkçı tekneleri ve yük gemileri kartpostallık görüntüler oluşturdu.

BURSA

Bursa’da sıcaklıkların düşmesiyle birlikte soğuk hava etkisini gösterirken, sabah saatlerinde kentin pek çok noktasında sis bulutları oluştu. Yoğun sis Mudanya ve İzmir yolunda hayatı ve trafiği olumsuz etkiledi.

DÜZCE

Öğlen saatlerinde etkili olan sağanak yağışın ardından Düzce’de sis etkili olmaya başladı. Saat 23.00’ın ardından ise kentin dört bir yanında sis etkisini arttırdı. Sis sebebi ile görüş mesafesi 5 metreye kadar düştü.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.