DOLAR 32,2635 -0.01%
EURO 34,7423 -0.03%
ALTIN 2.401,290,05
BITCOIN 2010858-1,56%
İstanbul
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TÜRKİYE YÜZYILINI İNŞA EDECEK KADROLARA OLAN İNANCIMIZ TAM
  • News 34
  • Genel
  • TÜRKİYE YÜZYILINI İNŞA EDECEK KADROLARA OLAN İNANCIMIZ TAM

TÜRKİYE YÜZYILINI İNŞA EDECEK KADROLARA OLAN İNANCIMIZ TAM

ABONE OL
Haziran 7, 2023 11:44
TÜRKİYE YÜZYILINI İNŞA EDECEK KADROLARA OLAN İNANCIMIZ TAM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Orhan Aydın, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabineyi değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çok deneyimli bir lider olduğunu belirten ASKON Genel Başkanı Aydın, Türkiye Yüzyılı’na yakışır kadroları ince eleyip sık dokunarak oluşturulduğu aşikâr. Özellikle enflasyonla ve faizle mücadeleden taviz verilmemesini bekliyor, üreterek büyüyen Türkiye hedefinden vaz geçilmemesini temenni ediyoruz. Omuzlarında yük ağır, sorumlulukları büyük, Türkiye Yüzyılını inşa edecek kadrolara olan inancımız tam. Ülkemize ve milletimize hayırlı olun.

ASKON Genel Başkanı Aydın konuya ilişkin şunları ifade etti;

Kabine piyasalarca çok çabuk kabul görecektir

Cumhurbaşkanımız Erdoğan politikalarını sürekli eser siyaseti üzerine yürütmüştür. Bunca tecrübenin ardından Türkiye Yüzyılı kavramı içerisinde eser siyasetinin yanında Cumhuriyetin yüzüncü yılında Türk mührünü cihana vuracak bir Türkiye’den bahsedilmektedir. Bu bağlamda Cumhurbaşkanımız yılların deneyimi ile şüphesiz yeni kabinesini oluşturmuş gözüküyor .Ülkemizi yurt dışında başarı ile temsil genç bir ismi bakan yapmasından da bunu rahatlıkla görebilmekteyiz. Özellikle Hazine ve Maliye Bakanlığına Mehmet Şimşek gibi çok deneyimli bir ismin getirilmesi piyasalarca çok çabuk kabul görecektir.

 

Öncelik enflasyon ve ülkenin yenden inşası olmalıdır

Yeni kabinenin öncelikleri arasında halkın alım gücü gücünü yükseltecek uygulamalara ağırlık vererek öncelikle enflasyonu tek hanelere düşürmek olacaktır. . Deprem bölgesi yeniden inşa edilirken deprem bölgesinde yer alan Türkiye’nin genelinde de inşa çalışmaları yürütülecektir. Buna mukabil yatırım ve üretim odaklı ekonomi modelimiz ile daha çok üreten ve ürettiğini daha çok pazara sunabilen bir Türkiye’yi beklemekteyiz. Yine ha keza küresel bağlamda denge siyaseti gözeterek önceliklerimizden taviz vermeden gelişmiş ülkelerle entegre bir şekilde ticaretimizi artırılmalı ve ikili ilişkilerimizi daha da güçlendirmeliyiz.

Faizle mücadeleden ve üreten Türkiye’den taviz verilmemeli

Türkiye tüm Dünya’ya rüştünü ispatlamış bir ülkedir. Eskisinden çok daha saygı ve kabul görecektir. Prangalarından kurtulmuş kendi hür politikalarını uygulayabilecek kapasitededir. Bu nedenle İş insanları olarak faizle mücadeleden taviz verilememesini ve üreterek büyüyen Türkiye hedefinden vazgeçilmemesini temenni ediyoruz. Bütün bu dinamikler ve bilinç ile çalışacak kadroların başarılı olacağına inancımız tamdır. Yeni kabinenin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.