DOLAR 32,3831 0.19%
EURO 35,0502 -0.08%
ALTIN 2.325,440,27
BITCOIN 2283915-0,41%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ABD-NEW YORK ŞEHRİNDE TÜRKEVİ’NDE ANADOLU SERGİSİ

ABD-NEW YORK ŞEHRİNDE TÜRKEVİ’NDE ANADOLU SERGİSİ

ABONE OL
Aralık 13, 2021 12:31
ABD-NEW YORK ŞEHRİNDE TÜRKEVİ’NDE ANADOLU SERGİSİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Anadolu’nun eşsiz güzelliklerini çektiği karelerle ölümsüzleştiren fotoğraf sanatçısı Resul ÇelikABD‘nin New York şehrinde bulunan Türkevi’nde Gizem Dolu Anadolu sergisini ziyaretçilerin beğenisini sundu.

Geçtiğimiz günlerde açılan sergiye, Türkiye’nin New York Başkonsolosu Reyhan Özgür, Prof. Dr. Selçuk Şirin ve Derya Taşkın katıldı. Davetliler arasında birçok tanıdık isim de bulunuyordu.

Türkiye’nin dört bir yanındaki birbirinden güzel anları yansıttığı fotoğraflarından oluşan sergide konuşan Resul Çelik, “Türkiye’nin gururu olarak yükselen Türkevi’nde Türkiye’nin güzelliklerini sergilemekten onur duyuyorum. 4 mevsimin, 3 farklı iklimin yaşandığı, farklı kültürlerin huzur içinde yaşadığı, tabiatında bütün renkleri görebildiğimiz bir yer Türkiye ortak değerlerle, tarihimizle, hayallerimizle, ülke ve millet sevgisiyle birbirimize bağlıyız. Bu güzelim ülkede hâlâ keşfedilmemiş yerler, güzellikler var. Çünkü binlerce yıldır tarihin kalbi bu topraklarda atıyor.” dedi.

Ordu-Aybastı Perşembe Yaylaları

Ordu-Aybastı Perşembe Yaylası

Resul Çelik’in hedefi 194 ülkede çekim yapmak. Çelik “Antik şehirler açısından çok zengin bir yer Anadolu. Hayatın binlerce yıldır kesintisiz yaşandığı köyler, mahalleler var. Bir de bunları fotoğrafladığınızı düşünün. Ben işte bu büyük heyecanı sizlerle paylaşmak istedim. İşte bu güzellikleri, burada Türkevi’nde sizlerle ve ABD’li dostlarla paylaştığım için mutluyum.” diye konuştu.Ordu-Aybastı Perşembe Yaylası

Resül Çelik, medyatik isimlerle bir araya gelmeye devam ediyor. Haftanın ilk iş günü İstanbul Medya Yayıncılık, Medya Grup Başkanı Adil Koçalan’ı ziyaret etti. İkili Şişli Mecidiyeköy’deki Kanal34’te görüştü.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.