DOLAR 32,5703 0.23%
EURO 34,7983 0%
ALTIN 2.487,920,17
BITCOIN 20739723,50%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

TÜRK HALK MÜZİĞİNİN GÜÇLÜ İSMİ PINAR DAĞDELEN’DEN TÜRKÜ GECESİ
  • News 34
  • Genel
  • TÜRK HALK MÜZİĞİNİN GÜÇLÜ İSMİ PINAR DAĞDELEN’DEN TÜRKÜ GECESİ

TÜRK HALK MÜZİĞİNİN GÜÇLÜ İSMİ PINAR DAĞDELEN’DEN TÜRKÜ GECESİ

ABONE OL
Ekim 11, 2021 09:06
TÜRK HALK MÜZİĞİNİN GÜÇLÜ İSMİ PINAR DAĞDELEN’DEN TÜRKÜ GECESİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Halk müziği sanatçısı Pınar Dağdelen’in “Hayat Bir Gün O da Bugün” albüm tanıtımının yapıldığı “Türkü Gecesinde” Sivas cemiyetinin önemli isimleri sanatçıyı yalnız bırakmadı.

TRT ve Türk halk müziğinin duayen sanatçısı Selahattin Alpay’ın katıldığı ve destek verdiği Türkü gecesinde, Sanatçı Pınar Dağdelen, yeni çıkardığı albümden türküler okuyarak, Selahattin Alpay ile davetlilere keyifli bir akşam yaşattılar.

Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya ve Beylikdüzü Kaymakamı Dr. Mustafa Altınpınar katıldığı Türkü gecesinde, Retaj Royale hotel balo salonunu dolduran davetliler, birbirinden güzel türküler eşliğinde eğlenceli anlara tanıklık etti.

Programın sunuculuğunu İlknur Kaplan yaparken, THM sanatçıları Bahar Doğan ile Yağız Aydın türküleri ile geceye destek verdi.

SELAHATTİN ALPAY’DAN ÖVGÜ

TRT sanatçısı Selahattin Alpay, Pınar Dağdelen’e övgüler yağdırarak, “türküleri bir başka söylüyor ve yüreğimize dokunuyor, tebrik ediyor sanat hayatında başarılar diliyorum” dedi.

THM sanatçısı Pınar Dağdelen çok heyecanlı ve mutlu olduğunu belirterek ‘’Türküler özümüzdür, sevdamızdır, hayatlarımıza dokunur, bizleri neşelendirir, bazen de hüzünlendirir. Bu anlamlı gecede yüreklerimize ve ruhumuza dokunan bu türküler sayesinde ‘’türkü gecesinde’’ bir araya geldik. Bu anlamda toplumun kültür ve sanat faaliyetleriyle desteklenmesi gerektiğine inanıyor ve çalışmalarıma ara vermeden sizlerin desteği devam edeceğimizi belirtmek istiyorum. Duayen sanatçımız Selahattin Alpay beni hem onure etti hem de mutlu etti. Tüm davetlilere beni yalnız bırakmadığınız için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.