DOLAR 32,5666 0.14%
EURO 35,0564 -0.02%
ALTIN 2.438,530,11
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tüm geliri kız çocuklarına “Ruhuma Mektuplar”
  • News 34
  • Genel
  • Tüm geliri kız çocuklarına “Ruhuma Mektuplar”

Tüm geliri kız çocuklarına “Ruhuma Mektuplar”

ABONE OL
Ocak 29, 2021 01:10
Tüm geliri kız çocuklarına “Ruhuma Mektuplar”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gülçin Demircan / https://news34.net/

Kanal 34 Televizyonu projeleriyle ve ödülleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Her hafta kitap tanıtımı ve yazarları konuk alan Yapımcı ve Sunucu Gülçin Demircan’ın sunduğu “Başarı Yorum” programı iş insanı Sait Dervişoğlu’nu yazar kimliğiyle tanıttı. Başarılı kitabıyla adından söz ettiren Dervişoğlu  yaptığı çalışmalar ve kitabı hakkında bilgi verdi.

Sait Dervişoğlu’nun Ruhuma Mektuplar kitabı ile başlattığı kampanya, Türkiye genelinde uygulanmakta olup tüm çocuklarımızın yüzünü güldürmeye devam ediyor.

İşte programdan bazı satır başları;

Ruhuma Mektuplar’ın yola çıkış hikayesi nasıl başladı öğrenebilir miyiz?
-Pandemi süreci bir eve kapanma oldu hepimiz için, hayata dair bazı farkındalıklarımı ortaya koyarak yazmaya başladım ve farkındalık adına deneme yazılarımı bir arkadaşımla paylaştım.
Kendisi yazar olan arkadaşım etkilendiğini söyleyince kitabı hayata geçirdik.

Kitabın geliriyle ihtiyacı olan çocuklara tablet desteği vermeye nasıl karar verdiniz?
-Kitabın son sayfasında da yazdığım gibi benim kitaptan şahsi bir gelir beklentim yoktu. Bu kitabın gelir hakları kız çocuklarının eğitimine katkı olması için bağışlanmıştır. Nasıl bir bağış olacağı hakkında bilgim yoktu.

Kitabın geliriyle öğrencilerimize tablet bilgisayar alma kararı aldık. İş insanlarının desteğiyle tablet bilgisayar kampanyamızda bizzat kendim götürüyorum.
Okul aile birlikleriyle iletişime geçerek bilgisayarları teslim etmeye devam ediyoruz. Kampanyamız tamamen şeffaftır. Anadolu ajansı, İha, Demirören olmak üzere dikkat çekerek basında yer aldı.

Gülçin Demircan ile Başarı Yorum

Kitabınızda yer alan “Peki insan kendinden gitmek ister mi?” sözünüz bir yaşanmışlık üzerine mi yazıldı?
-Kitabın arka kapağını oluştururken gitmek yazımın en arkada olmasını istedim. Gitmek aslında hepimizin içinde olan bir eylemdir. Tarifi çok zor olan insanın iç ve dış dünyası arasındaki seyahattir.

Yola çıkmaya hazırlanan yazar adaylarına neler söylemek istersiniz?
-Okuyucuyla buluşmak çok keyifliymiş, ben şimdiye kadar hep okuyucu kısmındaydım, şimdi yazar kısmındayım. İnsanlarla duyguları paylaşmak onların gönlünde olmak onlara hissettirmek çok farklıymış.
Birçok yeni kitaplar çıkıyor özellikle bu dönemde yazmaktan vazgeçmesinler.

Yazar ve İş İnsanı Sait Dervişoğlu programının devamını izlemek için;

https://www.youtube.com/watch?v=_H9u_IJwOA0

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.