DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2067804-2,12%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şişli’de balkondan düşen çocuğun annesinin iş görüşmesine gittiği ortaya çıktı
  • News 34
  • İlçeler
  • Şişli
  • Şişli’de balkondan düşen çocuğun annesinin iş görüşmesine gittiği ortaya çıktı

Şişli’de balkondan düşen çocuğun annesinin iş görüşmesine gittiği ortaya çıktı

ABONE OL
Şubat 7, 2020 15:27
Şişli’de balkondan düşen çocuğun annesinin iş görüşmesine gittiği ortaya çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şişli’de dün meydana gelen olayda Kurtuluş Caddesindeki evlerinde yalnız bırakılan 8 yaşındaki Ukrayna uyruklu Filipp 4’üncü kattaki balkondan düşerek 1’inci kattaki balkon demirlerine son anda tutunmayı başarmıştı. Kurtarılan ve hastaneye kaldırılan Filipp’in sağlık durumunun iyi olduğu ve aynı gün taburcu olduğu öğrenildi.

İŞ GÖRÜŞMESİ İÇİN EVDEN AYRILMIŞ

Olay hakkında soruşturma başlatan polis ekipleri çocuğun annesi Sabina C.’ye aile yükümlülüğün ihlalinden işlem yaparken, anneannesi Olga C.’nin de ifadesini aldı. Sabina C.’nin oğlu Filipp ile birlikte 3 yıldır Türkiye’de yaşadığı öğrenilirken, dün sabah saatlerinde iş görüşmesi için evden ayrıldığı ve oğlunu annesi Olga C.’ye emanet ettiği belirlendi. Filipp’in balkondan düşmesinin ardından Sabina C.’yi arayan annesi Olga C.’nin oğlunun balkondan düştüğünü söylediği ve bunun üzerine hastaneye oğlunun yanına gittiği bildirildi.

Olga C.’nin ise kızı Sabina C.’nin kendisine Filipp’i bakması için emanet ettiğini, kızı iş görüşmesine gittikten bir süre sonra alışverişe gittiği, torununun kendisiyle gelmek istememesinden dolayı evde bırakmak zorunda kaldığı öğrenildi. Filipp’in balkondan düşmesi üzerine komşularının kendisini arayarak torununun hastaneye kaldırıldığını söylediği ve bunun üzerine Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gittiği bildirildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.