DOLAR 32,5489 0.11%
EURO 34,9670 -0.16%
ALTIN 2.433,60-0,09
BITCOIN 2082032-0,79%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

RC MENAJERLİK EN İYİLERİ SEÇTİ

RC MENAJERLİK EN İYİLERİ SEÇTİ

ABONE OL
Mart 8, 2023 19:59
RC MENAJERLİK EN İYİLERİ SEÇTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

GÜNDEM ÖZEL’DE KONU DEPREM FELAKETİ

HAK-İŞ /HİZMET-İŞ SENDİKASI ŞUBE BAŞKANI EĞİTİMCİ YAZAR Mustafa Şişman kanal 34 ekranlarında Cihat DÜNDAR’ın sunumuyla gerçekleşen Gündem Özel’in konuğu oldu.

Hak Arama Umut Timi olarak belirli sayılarda gruplar hâlinde deprem bölgelerine giderek oradaki yaraları sarmak için çabalayanlar arasında yer alan HAK-İŞ /HİZMET-İŞ SENDİKASI ŞUBE BAŞKANI EĞİTİMCİ YAZAR Mustafa Şişman tüm Türkiye’nin tek yürek olarak hasarlarından arınmaya çalıştığı deprem felaketine yönelik yapılan sohbette çalışmaları başarı ile yürüten AFAD ve yardım kuruluşlarının gayretini şu sözlerle aktardı:

“ Devletimiz, felaketin yaşandığı ilk andan itibaren bölgelere giriş yapmış ve tüm olanakları ile seferber olmuştur. Bir diğer seferberlik ise Türk halkına aittir. Türk halkı elindeki imkanı sonuna kadar kullanmış ve bölgelere maddi manevi desteklerini iletmiştir. Uluslararası bir yardımın da yaşandığı bu felakette yanımızda olanlara da teşekkür ederiz. “

Daha sonra bölgelere ait fotoğraf ve video kayıtlarının sunulduğu Gündem Özel’de fotoğraf karelerinin iç yüzünü yorumlayan Mustafa Şişman yağmacı konusuna ise şu sözlerle değindi.

“ Bizim hazırladığımız onlarca ihtiyaç kolisi deprem bölgelerine verildi ve yağmacıların varlığını duysak da birebir şahit olup muhatap almadan yardımlarımızı ilettik. “

 

KALEMİYLE KELAMIYLA BİR NUMARA

Başarılı yazar ve aile danışmanı Aytekin Yazar mesleki bilgi birikimi ve duyguların tercümanı olan kalemi ile başarılarını sürdürmeye devam ediyor.

Her sene sınırlı sayıda katılım ile gerçekleşen ve alanında başarılı isimlerin yer aldığı RC MENAJERLİK BAŞARI ÖDÜLLERİ sahiplerini buldu. Aytekin Yazar başarısını Yılın En Başarılı Felsefe ve Psikoloji Yazarı
ödülüyle taçlandırdı.

Birçok gazete, dergi ve TV programına konuk olan Aytekin Yazar mesleki alanları ile danışmanlarının sorunlarına kalıcı çözümler bulmaya hazırlanıyor ve yazım hayatındaki çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

GENÇ, AZİMLİ, BAŞARILI
İmkansız Aşk Arzusu adlı kitabı ile büyük bir kitleye sahip olan ve Tecavüz Planı adlı korku kitabı ile dikkatleri üzerine çeken başarılı yazar Esedullah Seyitmurat Recepoğlu bu başarısını ödülle taçlandırdı.

Sosyal medyada da oldukça aktif olan genç yazar Esedullah Seyitmurat Recepoğlu RC Menajerlik 2023 Ödüllerinde Yılın En Başarılı Genç Yazarı ödülünün sahibi oldu.

Eserleri kitap satan her yerde olan genç yazar Esedullah Seyitmurat Recepoğlu çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

YENİ KİTAP ÖDÜLÜYLE GELDİ

Kalbimden Gelen Mısralar ile yazarlık hayatına hızlıca giriş yapan, Her Şey Yalanmış Meğer adlı kitabı ile edebiyat dünyasını farklı bir boyuta taşıyan, Aşkın Seyri isimli kitabı ile okurlarını farklı duygulara götüren Eyüp Yelgen yazarlık kariyerindeki başarısını sürdürmeye devam ediyor. Yazarın Ateşten Kalbe adlı kolektif kitapta da eserleri bulunuyor.

Sosyal medyadaki paylaşımları ile okurlarının beğenisini toplayan, tarzı ve duygularını kalemine yansıtırken genç yazarlara da örnek olan Eyüp Yelgen bu başarısını yeni bir kitap ve bir ödülle taçlandırdı.

Her Kalp Bir Şehirdir adlı yeni kitabı ile okurlarının karşısına çıkan Eyüp Yelgen kitap çok yeni olmasına rağmen yine beklenenin üzerinde bir ilgi ile karşılandı ve RC MENAJERLİK 2023 Ödüllerinde Yılın Edebiyata Yön Veren En Başarılı Şairi ödülünün sahibi oldu.

Ödülünü Cihat DÜNDAR’ın sunumuyla gerçekleşen Gündem Özel programında alan Eyüp Yelgen yazarlık kariyeri, eserleri ve yeni planları üzerine konuştu.

Farklı alanlarda başarı gösteren isimlerin ödül aldığı programda keyifli anlar yaşandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.