DOLAR 32,3181 0.2%
EURO 35,1311 -0.01%
ALTIN 2.293,020,69
BITCOIN 23048032,07%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ordu’lu iş insanları kahvaltıda buluştu 
  • News 34
  • Genel
  • Ordu’lu iş insanları kahvaltıda buluştu 

Ordu’lu iş insanları kahvaltıda buluştu 

ABONE OL
Aralık 19, 2022 09:48
Ordu’lu iş insanları kahvaltıda buluştu 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ordu, Kumru’lu iş insanları kahvaltıda buluştu

 

İstanbul’da bulunan Kumru’lu iş insanları, Türkiye Manşet Gazetesi sahibi ve OBKD Genel sekreteri Raif Çevirme’nin organizasyonu ile Teknikel Grup Genel Müdürü Nihat Akıcı’nın ev sahipliğinde ki kahvaltıda bir araya geldiler.

 

Çatalca’da Garden live Concept restorant da bir araya gelen Kumrulu iş insanları ve misafirlerini ağırlayan, Türkiye Manşet Gazetesi Raif Çevirme, Teknikel Grup ortakları Nihat Akıcı, Mehmet Yerebakan, Gökhan Uluğ ve İlhan Tıymaç kapıda karşılayarak hoş geldiniz dediler.

Kahvaltı programına, ORDEF Başkanı Sabri Çelebi, ORDEF Başkan Yardımcısı Celalettin Dervişoğlu, ERÇAL Gurup Yönetim Kurulu Üyesi Sait Erçal, Fatih Sultan Üniversitesi Öğretim Üyesi Muhammet Raft Yiğit, Kanal 34 Tv, Star Medya A.Ş. ve İstanbul Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Adil Koçalan, Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve İstanbul Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Vekili Yavuz Yılmaz, Oyun Yazarı – Tiyatro Sinema oyuncusu ve yönetmen Şerafettin Kaya, Kaim Yapı Abdullah Kaim, Kaim Yapı Jotun Boya Bayii Mustafa Kaim, Simkur Emlak İbrahim Sim, Müteahhit Cevat Karacı, Ant Laminasyon Halis Teber, Esnaf Muammer Satı, Hüsamettin Yazlık, Mali Müşavir Yusuf Işık, Kul Tekstil Cevdet Kul, Esnaf Ahmet Kumral ve Kanal 34 program koordinatörü Özgür Cobutoğlu katıldı.

Kahvaltı programı sonrası, katılan iş insanları ve misafirlere kısa bir açılış konuşması yapan Türkiye Manşet Gazetesi sahibi Raif Çevirme, tüm katılan misafirlere ve misafirperverliğinden dolayı, Teknikel Grup Nihat Akıcı, Mehmet Yerebakan, Doğukan Uluğ ve İlhan Tıymaç’a teşekkür etti. Sırasıyla Nihat Akıcı, Sait Erçal, Muhammet Rafet Yiğit, Celalettin Dervişoğlu ve ORDEF Başkanı Sabri Çelebi kısa bir açılış konuşması yaptılar.

Kısa bir tanışma faslından sonra günün onur Konuğu Sait Erçal söz alarak, Erçal Group’un Kumru’da başlayan, tüm Türkiye ve Dünyaya açılışını anlattı. Sait Erçal’ın çok güzel, esprili ve anlamlı konuşması kahvaltıda bulunanlar tarafından zaman zaman alkışlar ile kesildi. Sait Erçal Konuşmasının sonunda bu organizasyonu gerçekleştirenlere de ayrıca teşekkür etti. Kahvaltıya ev sahipliği yapan Nihat Akıcı’ya ve günün anlam ve önemine binaen Efecam Şirketince üretilen bir cam ürün ORDEF Başkanı Sabri Çelebi, Erçal Group Yönetim kurulu üyesi Sait Erçal ve organizasyonu gerçekleştiren Raif Çevirme tarafından hediye edildi. Toplantının onur konuğu Sait Erçal’a da günün anısına bir hediye taktim edildi. ORDEF Başkanı Sabri Çelebi, Nihat Akıcı ve Raif Çevirme hediyeyi birlikte sundular. Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.