DOLAR 32,5579 0.04%
EURO 35,0161 0.44%
ALTIN 2.420,82-0,08
BITCOIN 2096072-3,58%
İstanbul
18°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

ORDU 10’UNCU KEZ TANITIM İÇİN İSTANBUL’DA
  • News 34
  • Genel
  • ORDU 10’UNCU KEZ TANITIM İÇİN İSTANBUL’DA

ORDU 10’UNCU KEZ TANITIM İÇİN İSTANBUL’DA

ABONE OL
Kasım 5, 2021 13:51
ORDU 10’UNCU KEZ TANITIM İÇİN İSTANBUL’DA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Her hafta bir ilin tanıtım için geldiği ve görücüye çıktığı İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı, bugünde Ordu’nun 4 gün sürecek tanıtım etkinliklerine ev sahipliği için kapılarını açtı.

Bu yıl 10’uncu etkinlik için sahaya inen Ordu ili, Valiliğinden Büyükşehir Belediyesine, ilçe belediyelerinden kurum ve kuruluşlarına açılışını gerçekleştirdikleri programın ilk gününde kusursuzluklarıyla davetlilere parmak ısırtırken, gelen herkesi kendilerine hayran bıraktılar.

Ordu Valiliği, Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin tam kadro katıldıkları Ordu Tanıtım Günleri Etkinliği’nde AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’de hazır bulundu.

Yenikapı Etkinlik Alanı’nda ki düzenlenen ve bu yıla her yılkinden daha büyük bir istek ve arzu ile hazırlandığı gözlenen Ordu, organik ve kaliteli yöresel ürünleriyle gıdada ki iddiasını bir kez daha ortaya koydu

Etkinliğin açılış kurdelesi AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin de yer aldıkları kalabalık bir davetli topluluğu ile birlikte kesildi.

Açılış programı; saygı duruşu ve Ordu Büyükşehir Belediye Bandosu’nun İstiklal Marşı’nı çalmasıyla başladı.

Marşın bitimiyle birlikte etkinliğe davet edilen konuşmacılar bir bir sahneye gelip güne ilişkin duygu ve düşüncelerini halkla paylaştılar.

Ordu Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen; valilik, büyükşehir ve ilçe belediyelerinin de destek verdikleri 10. Ordu Tanıtım Günleri ilk günü renkli görüntülerle kapattı.

Tanıtım günlerinden çok festival havasında geçen etkinlik kusursuz hazırlanışı nedeniyle davetlilere ve gelen herkese parmak ısırttı.

Programın sonlarına doğru kürsüye gelen AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş sözlerine, bu yıl ki tanıtım programında ki kusursuzluk nedeniyle Ordu Dernekler Federasyonu’na teşekkür ederek başladı.

“Öncelikle bu etkinliği düzenleyen etkinlikte emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Gerçekten Ordu Dernekler Federasyonu samimiyetle gayretle her yıl böylesi güzel bir organizasyonu gerçekleştiriyor.” diyen Kurtulmuş sözlerine şöyle devam etti, “Bende siyasi hayatım boyunca bu toplantıları hiç kaçırmamaya özen göstermiş birisiyim. Burada bugün gerçekten çok güzel bir hava var. Birlik beraberlik kardeşlik içerisinde güzel bir etkinliğin başlangıcını yapıyoruz. Ben buraya katılan bütün kuruluşlarımıza bütün Belediyelerimize ve buraya güç veren siz değerli katılımcılara yürekten teşekkür ediyorum” dedi

Kurtulmuş‘tan sonra söz alan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’de yaptığı konuşmasında federasyona teşekkür etti ve şöyle konuştu, “Hep azdan bahsettik. Ben özellikle şunu ifade edeyim. Azdan sevgi potasında eritilirse çok olur. Bereketli olur. Onun için sevgi dilini kullanarak kucaklayıcı bir bütün içinde Ordu’muzu İstanbul’la hasretle bir arada bulunmanın birlikteliğini gerçekleştirdiğimiz için hepinizi ayrıca saygıyla selamlıyorum. Federasyonumuza özellikle teşekkür ediyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.