DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2080283-0,92%
İstanbul
12°

ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Onlar başarı  basamaklarının zirvesinde

Onlar başarı basamaklarının zirvesinde

ABONE OL
Mart 21, 2023 13:55
Onlar başarı  basamaklarının zirvesinde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BÜYÜK PROJELER ONUN İMZASINI TAŞIR, ONUN TASARIMI İLE BAŞKALAŞIR

Tasarımları ile sektöre farklı bir bakış açısı kazandıran ve bu alandaki çalışmaları ile dikkat çeken ödüllü tasarımcı Ayça Karadoğan adından söz ettirmeye devam ediyor.

Gazete, dergi ve TV programlarının aranan ismi haline gelen ve sosyal medyada da tasarımları ile ilgi çeken Ayça Karadoğan şimdilerde Türkiye ve Kıbrıs’ta birçok projeyi aynı anda yürütüyor.

Adanın en gözde bölgesinde bulunan Girne- Lapta Manolya Hoteli göz kamaştıran tasarımları ile adeta baştan yaratarak canlandıran ve  yeni bir hava katan Ayça Karadoğan benzersiz tasarımları ile birçok projeye imzasını atacak gibi görünüyor.

 

VURGUN YÜREKLERE İLAÇ OLMAYA GELİYOR

Vurgun Yüreğim ismli şiir kitabı ile edebiyat dünyasına giriş yapan, okuru farklı duygulara sürüklerken kendilerinden bir parça bulacakları o muhteşem esere imza atan Ayşe Okay çalışmaları ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Yazarlık kariyerindeki başarısını ilk adımlarını daha çocukken karşıladığı şiirler ile atan ve bugün duygulara tercüman şiirleri ile okurlarından tam not alan Ayşe Okay, Vurgun Yüreğim adlı şiir kitabından gelen güzel dileklere yeni bir kitap hazırlığı ile karşılık verdi. Başarılı şair ve yazar Ayşe Okay bekleyenlere müjdeyi verdi ve yeni kitabı için yapılan hazırlıklarda sona gelindiğini söyledi.

Ayşe Okay’ın Vurgun Yüreğim adlı şiir kitabı kitap satan her yerde, yeni eseri yakında sizlerle.

 

O EDEBİYATIN EDEBİYAT ONUN VAROLUŞ SEBEBİ

Eddie’nin Güneşi adlı kitabı ile edebiyat dünyasına iddialı bir giriş yapan, Mesude ile okurlarına farklı bir yaşam öyküsü sunarken Sanrılar ve Sancılar ile edebiyat dünyasına yön vermeyi başaran ve okur kitlesine ikiye katlayan Mehmet Ekinci adından söz ettirmeye devam ediyor. Son kitabı Sanrılar ve Sancılar’da da beklenenin üzerinde bir ilgi ile karşılanan ve bu başarısını gazete, dergi gibi medya araçlarının aranan ismi olan genç yazar Mehmet Ekinci okurlarının uzun süredir beklediği müjdeyi verdi.

1993 yılında Bingöl’ün Solhan ilçesinde dünyaya gelen, yazarlık kariyerindeki başarısı ile kalpleri fethederken aynı zamanda usta bir aşçı olan Mehmet Ekinci yeni kitabı ile ilgili genel soruları nihayet yanıtladı ve ” İnsan Tanrı Ya Da Şeytan” adlı kitabı üzerindeki çalışmalarına yoğunlaştığını söyledi.

Genç yazar Mehmet Ekinci’nin eserleri kitap satan her yerde, yeni eseri yakında sizlerle kendisi sosyal medyadan ulaşabileceğiniz kadar sıcak bir kişilikte.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.