DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2074462-1,09%
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

ÖDÜL GECELERİNE DEĞER KATTILAR

ÖDÜL GECELERİNE DEĞER KATTILAR

ABONE OL
Ocak 20, 2023 11:05
ÖDÜL GECELERİNE DEĞER KATTILAR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ADEM DEMİR

GENÇ, BAŞARILI, ÖDÜLLÜ

  1. Uluslararası Başarı ve Kariyer Ödülleri görkemli bir tören ve oldukça büyük bir katılım ile sahiplerini buldu. Başarılı girişimci Adem Demir Yılın En Genç Girişimcisi ödülünün sahibi oldu.

Her zaman olduğu gibi bu yılda gösterişli bir organizasyonla gerçekleşen Uluslararası Başarı ve Kariyer Ödülleri sanat, edebiyat, sağlık ve iş dünyasının önde gelen isimlerini ödüllendirildi. Sosyal medyada da oldukça beğeni toplayan Adem Demir Yılın En Genç Girişimcisi ödülü aldı. Başarılı isim Güneş Ödüllerinde de Yılın En İyi Konak Steakhouse ödülüne layık görülmüştü.

Ödülünü aldıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Adem Demir başarısının sırrı için ” istemek ve inanmak” dedi. Kendisi ile fotoğraf çekilmek isteyenlere vakit ayırdıktan sonra gece için hazırlanan özel şovları seyrederek ödül töreninden ayrıldı. Başarılı isim 2022 yılında da Yılın En İyi Konak steakhouse ödülünün sahibi olmuştu.

 

ELİF ŞERİFOĞLU

BAŞARISINI ÖDÜLLE KANITLADI

  1. Uluslararası Başarı ve Kariyer Ödülleri görkemli bir tören ve oldukça büyük bir katılım ile sahiplerini buldu. Başarılı Make Up Elif Şerifoğlu Yılın En Başarılı Make Up Artisti ödülünün sahibi oldu.

Her zaman olduğu gibi bu yılda gösterişli bir organizasyonla gerçekleşen Uluslararası Başarı ve Kariyer Ödülleri sanat, edebiyat, sağlık ve iş dünyasının önde gelen isimlerini ödüllendirildi. Sosyal medyada da oldukça beğeni toplayan Elif Şerifoğlu Yılın En Başarılı Make Up Artisti ödülü aldı.

Ödülünü aldıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Elif Şerifoğlu başarısının sırrı için ” istemek ve çalışmak” dedi. Kendisi ile fotoğraf çekilmek isteyenlere vakit ayırdıktan sonra gece için hazırlanan özel şovları seyrederek ödül töreninden ayrıldı.

 

ÖZLEM DEĞİRMENCİOĞLU

EĞİTİMCİ OLARAK YETİŞTİRDİ TASARIMCI OLARAK BÜYÜLÜYOR

Enlerin seçildiği, alanında başarı gösteren isimlerin ödüllendirildiği Global Star Ödülleri gösterişli bir organizasyon ve ünlü isimlerin akın ettiği bir katılımla sahiplerini buldu. Unique Tarz olarak tasarımları ile özel gecelerin kurtarıcı ismi olmayı başaran, ” Tarzınız farkınız olsun” diyerek çalışmalarını özenle yapan Özlem Değirmencioğlu Yılın En Tarz Tasarımcısı ödülünü aldı.

Ödülünü alırken, sokak hayvanlarının korunması adına düzenlenen anlamlı gecede anlamlı bir konuşma yaparak akışları topladı ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Tasarım ve Modaya değer katan Özlem Değirmencioğlu evli ve iki çocuk annesidir. 25 yıllık eğitimci hayatını sadece tutku olarak kalmaması adına hayata geçirdiği tasarım markası ile başka bir boyuta taşımıştır. Tasarımları kendi atölyesinde yapılmaktadır ve Unique markasıyla sunulmaktadır. Markanın en beğenilen ve tercih sebebini arttıran özelliği ise tasarımların yalnızca bir taneden oluşup benzerinin piyasada bulunmamasıdır. Başarılı tasarımcı Özlem Değirmencioğlu çalışmalarına ve özel tasarımlar ile hayatlara dokumaya devam etmektedir.

ONUR YALÇIN

ONUR YALÇIN KUAFÖR SEKTÖRÜNDE BİRİNCİLİĞE ALIŞKIN

Başarılı ve genç Kuaför Onur Yalçın sektörün önde gelen isimleri arasında olmaya devam ediyor. Kendine has tavrı ve kişiye özel saç sakal tasarımı ile dikkat çeken Genç Kuaför Onur Yalçın ilk ödülünü gösterişli bir organizasyonla gerçekleşen Global Star Ödüllerinden aldı.

Sokak hayvanlarının korunması adına düzenlenen anlamlı gecede ödül alan genç kuaför Onur Yalçın Yılın En Başarılı Erkek Kuaförü ödülü ile dikkatleri üzerine çekti.

YouTube İçerikleri ile de büyük bir kitleye hitap eden Onur Yalçın genç yaşında yaptığı girişim ile kuaför sektörüne giriş yaptı. Tasarımı ve hizmetleri ile müşterilerini kendine bağlayan Onur Yalçın bu başarısını Global Star Ödülleri ile taçlandırdı. Genç isim Yılın En Başarılı Erkek Kuaförü ödülünü alırken basın mensuplarının da ilgi odağı oldu.

Kuaför alanında sunduğu hizmet ve hoş misafirperverliği ile müşterisini kendine bağlayan Onur Yalçın yoğun randevu listesine rağmen hız kesmeden çalışmaya devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.