DOLAR 32,5375 -0.02%
EURO 34,9977 0.43%
ALTIN 2.433,030,43
BITCOIN 2072575-3,99%
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Meteoroloji’den İstanbul için 14 Şubat uyarısı!
  • News 34
  • Gündem
  • Meteoroloji’den İstanbul için 14 Şubat uyarısı!

Meteoroloji’den İstanbul için 14 Şubat uyarısı!

ABONE OL
Şubat 9, 2021 15:50
Meteoroloji’den İstanbul için 14 Şubat uyarısı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahminler eski müdürü Ahmet Uçar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada hava sisteminde anormal değişimler olmazsa son yılların en soğuk ve karlı günlerini görebileceğimizi duyurdu.

Cuma gününden itibaren hava sıcaklıkları hızla düşecek ve pazar günü İstanbul ile birlikte Marmara Bölgesi’nin tamamında kar yağışı görülecek.

Meteoroloji, İstanbul dahil çok sayıda kent için sarı ve turuncu kodlu uyarıda bulundu. Öte yandan, Çankırı, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük, Bolu ve Kırıkkale’de kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor.

Meteoroloji’nin orta ve uzun vadeli tahminlerinde cuma gününden itibaren hava sıcaklıklarının düşeceği ve 14 Şubat pazar günü İstanbul ve Marmara Bölgesi’nin tamamında kar yağışı görüleceği bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahminler eski müdürü Ahmet Uçar yine sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında aşırı soğuk ve yağışlı hava sisteminde anormal değişimler olmazsa son yılların en soğuk ve karlı günlerini görebileceğimizi aktardı.
Ahmet Uçar  “Bu hafta sonundan itibaren ülkemizi etkisi altına alacak aşırı soğuk ve yağışlı sistem beklentilerimiz doğrultusunda gelişimine devam ediyor. Sistemde anormal değişimler olmazsa Marmara ve Karadeniz bölgesi bir hafta boyunca son yılların en soğuk ve karlı günlerini görebilir” açıklaması yapıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.