DOLAR 32,3724 0.16%
EURO 34,9785 -0.32%
ALTIN 2.324,010,21
BITCOIN 22716840,84%
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kartal Belediyesi Arama Kurtarma Ekipleri yola çıktı

Kartal Belediyesi Arama Kurtarma Ekipleri yola çıktı

ABONE OL
Şubat 6, 2023 13:47
Kartal Belediyesi Arama Kurtarma Ekipleri yola çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kartal Belediyesi, 10 ilde can ve mal kaybına neden olan ve Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli 7,4 büyüklüğündeki depremde, AFAD ve diğer ekiplerin çalışmalarına destek olmak amacıyla bölgeye arama kurtarma ekiplerini gönderdi.

Kartal Belediyesi, 10 ilde can ve mal kaybına neden olan ve Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli 7,4 büyüklüğündeki depremde, AFAD ve diğer ekiplerin çalışmalarına destek olmak amacıyla bölgeye arama kurtarma ekiplerini gönderdi. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in talimatıyla, 18 arama-kurtarma personeli, 10 arama-kurtarma gönüllüsü, tam donanımlı 2 arama-kurtarma aracı, 1 lojistik araç ve 1 ikram aracı sabahın erken saatlerinde bölgeye sevk edildi.

Kartal Belediyesi, merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan, Türkiye’nin birçok ilinde hissedilen, 10 ilinde ise ciddi boyutta can ve mal kaybına neden olan depremde, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in talimatları istikametinde arama kurtarma ekiplerini, sabahın erken saatlerinde deprem bölgesine sevk etti.

Kartal Kaymakamı Abdullah Demir ve Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, deprem haberinin duyulduğu ilk saatlerde Sivil Savunma Müdürlüğü binasına gelerek, çalışmalarla alakalı bilgi aldı. Hazırlıklarını tamamlayan ekipler, Başkan Gökhan Yüksel’in talimatı istikametinde deprem bölgesine doğru yola çıktı. 18 arama-kurtarma personeli, 10 arama-kurtarma gönüllüsü, tam donanımlı 2 arama-kurtarma aracı, 1 lojistik araç ve 1 ikram aracı sabahın erken saatlerinde bölgeye sevk edildi.

Başkan Gökhan Yüksel, Kahramanmaraş merkezli depremle alakalı, yaşadıkları üzüntüyü dile getirerek, geçmiş olsun dileklerini sundu. Kartal Belediyesi’nin tüm birimleriyle, depremden etkilenen vatandaşların yanında olduğunu kaydeden Yüksel, deprem bölgesine arama kurtartma çalışmalarına katılmak için yola çıkan sivil savunma ekiplerine ise başarılar diledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.