DOLAR 32,2225 -0.07%
EURO 34,6580 -0.08%
ALTIN 2.395,470,11
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Karayiğit, Kağıthane Aşkıyla Aday Oldum
  • News 34
  • Genel
  • Karayiğit, Kağıthane Aşkıyla Aday Oldum

Karayiğit, Kağıthane Aşkıyla Aday Oldum

ABONE OL
Şubat 1, 2024 18:49
Karayiğit, Kağıthane Aşkıyla Aday Oldum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Kağıthane Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı için başvuru yapan Ordu Dernekler Platformu Başkanı Hilmi Karayiğit, “Meclis üyesi seçildiğim takdirde Kağıthane’ye ve Kağıthanelilere hizmet hizmet için elinden geleni yapacağım” dedi.

AK Parti Kağıthane Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı için başvuru yapan Ordu Dernekler Platformu Başkanı ve İstanbul Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hilmi KARAYİĞİT, “Meclis üyesi seçildiğim takdirde Kağıthane’ye ve Kağıthanelilere hizmet için elinden geleni yapacağım” dedi.

Karayiğit, “Değerli Kağıthaneli hemşerilerim, Belediyecilikte bir çığır açan AK Parti’nin Kağıthane ve İstanbul genelinde yaptığı hizmetleri, herkes görmektedir. Hizmet için elini, taşın altına koymak gerekir. Biz de 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli seçimlerde, Kağıthane Belediye Meclis Üyeliği için aday adayı olmak için başvuru yaptım. Seçimlerin ülkemize ve ilçemize de hayırlar getirmesini temenni ediyor, Kağıthaneli hemşerilerimi en kalbi duygularla selamlıyorum” dedi.
Hilmi Karayiğit, “Kıymetli dostlarım yıllardır Ordu STK’larında ve birçok STK’da aktif görev yaptım. 26 yıldır İstanbul’un güzide ilçesi Kağıthane ilçemizde ikamet etmekteyim. AK Parti’nin bir neferi gibi en alt kademesinden başlayarak, kutsal yürüyüşte, Kağıthane AK Parti İlçe Başkanlığında komisyonlarda ve Teşkilat Başkanlığı görevlerinde bulundum. Partimizin yetkilileri uygun gördüğü takdirde, büyük bir hizmet sevdasıyla var gücümle bu yolda çalışmak istediğimi siz değerli dava arkadaşlarımla paylaşmak isterim. Rabbim çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda bizleri muvaffak eylesin. Meclis üyesi seçildiğim takdirde Kağıthane’ye ve Kağıthanelilere hizmet için elinden geleni yapacağım” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.