DOLAR 32,4295 0.17%
EURO 35,1355 -0.09%
ALTIN 2.321,890,14
BITCOIN 22915792,93%
İstanbul
16°

AÇIK

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

İYİ PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANI BUĞRA KAVUNCU’DAN, EVLENECEK ÇİFTLERE DESTEK!
  • News 34
  • Genel
  • İYİ PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANI BUĞRA KAVUNCU’DAN, EVLENECEK ÇİFTLERE DESTEK!

İYİ PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANI BUĞRA KAVUNCU’DAN, EVLENECEK ÇİFTLERE DESTEK!

ABONE OL
Ocak 19, 2022 14:12
İYİ PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANI BUĞRA KAVUNCU’DAN, EVLENECEK ÇİFTLERE DESTEK!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu artan maliyetler, enflasyon ve her gün değişen etiket zamlarının vatandaşı zor duruma sokması sebebiyle vatandaşın elinden tuttu.

Buğra Kavuncu evlenmek ve yuva kurmak amacıyla aylarca süren hazırlıkların yüklü bir maliyet getirdiğini söyleyerek çiftlerin çok zor durumda olduğunu belirterek vatandaşla bir araya geldi.

Başkan Kavuncu “Bugün evlenme niyeti olan iki genç arkadaşımızla, evliliğin neye mal olacağını birlikte tespit edeceğiz. Malum, ülkemizde maliyetler, hayat pahalılığı ve enflasyon çok arttı. Özellikle genç çiftler hayat kurarken bu ekonomik zorluklardan dolayı ciddi sıkıntı çekiyorlar. ‘Bu birebir kendilerine nasıl yansıyor?’ Bunu anlamak için bugün beraber çarşı pazar gezeceğiz.Tuğçe ve Kubilay’a mutluluklar diliyorum.” dedi.

Kavuncu, genç çiftle buluşarak mağaza mağaza gezdi. Beyaz eşya, mutfak araç gereçleri, oturma takımları ve mobilyalar için mağazaları dolaşarak genç çift ve Kavuncu birlikte bütçe listesi çıkardı.Böylece evlenmek isteyen çiftlerin tam olarak ne kadar maliyete ihtiyacı oldukları ve nasıl alışveriş yapılması gerektiğini genel çerçevede belirlemiş oldular.

Uzun saatler süren alışverişin ardından Buğra Kavuncu, genç çifti tekrar tebrik etti, mutluluklar diledi.

HABER: EYLÜL KINABAŞ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.