DOLAR 32,5384 0.25%
EURO 34,7763 0.08%
ALTIN 2.488,391,08
BITCOIN 20598703,64%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ADİL KOÇALAN’A İŞ DÜNYASINDAN BAŞARI ÖDÜLÜ
  • News 34
  • Genel
  • ADİL KOÇALAN’A İŞ DÜNYASINDAN BAŞARI ÖDÜLÜ

ADİL KOÇALAN’A İŞ DÜNYASINDAN BAŞARI ÖDÜLÜ

ABONE OL
Haziran 28, 2021 11:59
ADİL KOÇALAN’A İŞ DÜNYASINDAN BAŞARI ÖDÜLÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz hafta düzenlenen Birlik İş Platformu büyük İstanbul buluşmasına basın sponsoru olarak katılan Adil Koçalan’a Birlik İş Platformu tarafından ödül verildi.

Başkanlığını Beyler Kaya’nın yaptığı Birlik İş Platformunun düzenlendiği yemeğe Doğu Türkistan Cumhurbaşkanı Abdulvali Buğrahan Osman ve Türkiye’nin her yerinden çeşitli iş insanları katıldı. Birlik beraberlik mesajlarının verildiği yemekte, iş insanları kendilerini ve işlerini tanıttı.

Düzenlenen organizasyon da sektörlerinde başarılı olan kişilere ödüller verilirken, İstanbul Medya Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Uluslar Arası Dijital Medya Derneği Başkanı Adil Koçalan’a ödülünü özel olarak Doğu Türkistan Cumhurbaşkanı Abdulvali Buğrahan Osman ve Birlik İş Platformu Başkanı Beyler Kaya takdim etti. Ödülü takdim ederken Doğu Türkistan Cumhurbaşkanı Kanal 34’e teşekkürlerini iletirken “Kanal 34 gibi Doğu Türkistan gibi mazlumlara ses olan tüm kanallara teşekkür ediyorum.” Sözlerine yer verdi. Birlik İş Platformu Başkanı Beyler Kaya ise “Bizlere medya ve birçok alanda destekleri olduğu için Sayın Adil Koçalan’a teşekkür ediyorum” sözlerine yer verdi.

Adil Koçalan; “Birlik İş İnsanları Platformunun düzenlemiş olduğu organizasyon da iş insanları ile  bir arada olmaktan onur duydum. Yaklaşık 30 yıldır iş dünyasının yanında olduk. Böyle güzel bir organizasyonda bizi de ödüle layık gördüler, her daim yanlarında olacağız. Başta Beyler Kaya başkan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.