DOLAR 32,2791 -0.01%
EURO 34,9493 0.33%
ALTIN 2.439,020,60
BITCOIN 1989612-1,78%
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

20:17

AKŞAM'A KALAN SÜRE

İstanbul Gazeteciler Federasyonu’ndan İstanbul Valisi Davut Gül’e “Hayırlı Olsun” ziyareti
  • News 34
  • Genel
  • İstanbul Gazeteciler Federasyonu’ndan İstanbul Valisi Davut Gül’e “Hayırlı Olsun” ziyareti

İstanbul Gazeteciler Federasyonu’ndan İstanbul Valisi Davut Gül’e “Hayırlı Olsun” ziyareti

ABONE OL
Temmuz 8, 2023 18:21
İstanbul Gazeteciler Federasyonu’ndan İstanbul Valisi Davut Gül’e “Hayırlı Olsun” ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Gazeteciler Federasyonu (İGAFED) Genel Başkanı Adil Koçalan, Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Yılmaz ve Adnan Ufuk Bulut, Genel Sekreter Ufuk Güngör ve Genel Sayman Hilmi Karayiğit, İstanbul Valisi Davut Gül’e “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

İstanbul Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Adil Koçalan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İGAFED’in faaliyetleri hakkında Vali Gül’e bilgi verirken, İstanbul’un sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

İstanbul’un çiçeği burnunda Valisi Davut Gül, İstanbul’un sorunlarıyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “İstanbul dünyanın merkezi konumunda çok büyük ve kozmopolit bir şehir. Haliyle çok fazla sorunu bulunan mega bir kentte yaşıyoruz. Ancak bunca sorunun arasında en önde gelen, hayati önem taşıyan sorunu ise deprem gerçeğidir. İstanbul’da depremle ilgili güvende olduğumuzu söyleyemeyiz. Eviniz sağlam olabilir, fakat iş yeriniz ya da gittiğiniz restoran veya herhangi bir yerin güvenli olma ihtimali maalesef çok düşük seviyede. Valilik olarak üstünde önemle durduğumuz bu mesele için gerekli çalışmaları başlatmış bulunuyoruz.” açıklamasında bulundu.

İstanbul Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Adil Koçalan ise yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Sayın Valimle daha önce Gaziantep’te görev yaptığı dönemde tanışmıştık. Kendisi artık İstanbul gibi çok ayrıcalıklı bir şehrin Valisi olarak aramızda bulunuyor. İGAFED olarak bizlerde her zaman kendisinin yanında olduğumuzu belirterek İstanbul için yapacağı çalışmalarında başarılar dilerim.” İfadesinde bulundu.

Koçalan konuşmasının ardından Vali Gül’e İstanbul ve Türkiye genelinde yerel medya mensuplarının  yaşamış olduğu sorunların çözülmesi adına gerçekleştirecekleri “İGAFED Medya Akademisi” projesini anlatarak, Vali Davut Gül’e plaket takdiminde bulundu

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.