DOLAR 32,3237 0.21%
EURO 35,1211 -0.03%
ALTIN 2.298,460,94
BITCOIN 2295477-0,43%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İsmail Karakaş’a ‘’Altın Kalem’’ Ödülü
  • News 34
  • Genel
  • İsmail Karakaş’a ‘’Altın Kalem’’ Ödülü

İsmail Karakaş’a ‘’Altın Kalem’’ Ödülü

ABONE OL
Eylül 5, 2022 17:12
İsmail Karakaş’a ‘’Altın Kalem’’ Ödülü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kitap, kültür ve sanat gazetesi, “Book Culture Art (BCA) Time’s” tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen “Altın Kalem Ödülleri” dün gece Beykoz’da bulunan Mihrabat Korusu’nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Bu sene ikincisi düzenlenen Altın Kalem Ödülleri birçok ünlünün de katılımı ile çok büyük ilgi gördü.

Dış haberler dalında Altın Kalemler Ödülleri”ne bu sene Turkish Press Gazetesi İmtiyaz Sahibi İsmail Karakaş layık görüldü.

İsmail Karakaş, yoğun çalışma programından dolayı Türkiye’ye gelemediğinden, Karakaş’ın ödülünü Davam Haber Genel Yayın Yönetmeni Murat Marap aldı. İsmail Karakaş adına Altın Kalem Ödülü alan Murat Marap; “Sevgili İsmail yoğun çalışma programından dolayı aramızda olamadığı için üzüntülerini belirterek, benim aracılığım ile siz güzel insanlara selamlarını iletti.Ayrıca bu ödüle layık görüldüğü için duyduğu memnuniyeti sizlere iletmemi istedi” şeklinde konuştu.

İsmail Karakaş Kimdir?
Aslen Bayburt’ludur, İngiltere’de yerleşik olarak yaşıyor. Türk Gazeteci, Yazar, TV programcısı, Aktivist, Hukukçu, Siyasetçi, Akademisyen, Türkiye Turizm Tanıtma Platformu (TUTAP) İngiltere Ülke Genel Koordinatörü, Türkiye Turizm Elçisi.Turkish Press News İmtiyaz Sahibi TİMBİR, Türk İnternet Medya Birliği kurucular kurulu üyesidir. Birlik Haber Ajansı İngiltere Temsilcisi. İngiltere kurulan kısa adı GBM olan Global Business Management İşadamları Derneği’nde kurucusu ve Başkan Yardımcısı. Birçok kurum ve kuruluşlardan özel ödül sahibidir. 2022 Altın kalem ödülleri yurtdışı yerleşik basın yayın ve yazar Ödülü sahibi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı yurtdışında yerleşik basın mensubu basın kart sahibi ve Birleşik Krallık NUJ basın kartı sahibidir.

Kaynak davam haber

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.