DOLAR 32,4051 0.22%
EURO 35,0214 -0.19%
ALTIN 2.324,710,23
BITCOIN 22972922,26%
İstanbul
16°

AÇIK

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

İŞİNİ SEVEREK YAPANLARIN ÖDÜLÜ ELİNDE
  • News 34
  • Genel
  • İŞİNİ SEVEREK YAPANLARIN ÖDÜLÜ ELİNDE

İŞİNİ SEVEREK YAPANLARIN ÖDÜLÜ ELİNDE

ABONE OL
Mart 10, 2023 12:54
İŞİNİ SEVEREK YAPANLARIN ÖDÜLÜ ELİNDE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İŞİYLE, ÖDÜLLERİYLE ÖRNEK OLUYOR HERKESE

Genç ve başarılı makeup artisti Elif Şerifoğlu mesleki başarılarına bir yenisini daha ekledi. Küçük yaşlardan itibaren ilgi duyduğu makyaj sanatçılığına yönelen ve bu alanda kendini geliştirirek Almanya’da bir marka haline gelen Elif Şerifoğlu alanındaki başarısı ile RC MENAJERLİK 2023 Ödüllerinde Yılın En Başarılı Make Up Artisti ödülünün sahibi oldu.

 

RC MENAJERLİK 2023 Ödüllerinde Yılın En Başarılı Make Up Artisti ödülünü alan Elif Şerifoğlu, Kanal 34’de yayınlanan Gündem Özel programında Cihat DÜNDAR’la keyifli bir sohbete imza attı. Mesleki bilgi birikimi ve başarılarını anlatan Elif Şerifoğlu bir de müjde verdi.

Cihat DÜNDAR’ın sorularını yanıtlayan Elif Şerifoğlu başarısının sırrı için ” işini severek yapmak” dedi. Mesleğindeki özverili çalışmaları ile marka haline gelen Elif Şerifoğlu mesleğin zorluklarını da anlattı. Gelin ve özel geceler için hazırlanan müşteriler için makyaj hizmeti sunarken dizi oyuncularının da makyajını yapan Elif Şerifoğlu mesleğe ilgi duyanlara tavsiyelerde bulundu.

 

” Severek yapmak çok önemli. Severek çalışınca yoğunluk bile güzel gelecektir. Kendilerini hep geliştirsinler.”

Sürekli kendini yenileyip geliştirdiğini söyleyen Elif Şerifoğlu Türkiye’de açılacak olan şubesi içinde çalışmalara başladığını söyledi. Genç makeup artisti Elif Şerifoğlu sözlerine şöyle devam etti:

” İşinde çabalamak ve fark edilmek çok güzel. Bu ödüller bunun bir kanıtı. Çok yoğun geçen iş günlerinde motive sebebi diyebilirim. Çok yakında Türkiye’de de hizmet vereceğiz. Bunun için mutluyum.”

 

EĞİTİMDE EDEBİYATTA ÖN PLANDA

Eğitimci yazar Firdevs Zümrüt ile sizin için konuştuk. Cihat DÜNDAR’ın sorularını yanıtlayan Firdevs Zümrüt yazarlık kariyerini ve Meçhul Tren adlı eserini anlattı. Çocukluktan bu yana ilgili olduğu edebiyat dünyasına kazandırdığı ilk eseri ile büyük beğeni toplayan Firdevs Zümrüt yeni eseri içinde okurlarına müjde verdi. Başarılı yazar Firdevs Zümrüt’ün Meçhul Tren’i kitap satan her yerde, çok konuşulacak yeni kitabı da yakında raflarda.

Firdevs Zümrüt Kelebek kimdir?

Yazar Firdevs ZÜMRÜT  11 MAYIS 1990  Doğumludur. Kahramanmaraş ve Osmaniye bölgesinden olmakla birlikte Balıkesir  Edremit’te büyümüştür. Ortaokulu ve liseyi Burhaniye’de okumuştur. Celal Toraman Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra Erciyes Üniversitesi  İngilizce öğretmenliği bölümünden mezun olmuştur. 2015 de Ağrı  Doğubayazıt’ a öğretmen olarak atandıktan sonra 2018’ de Kocaali’ne geçmiştir. Karamürsel’de yaşamaktadır. Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı  okumakta ve aynı zamanda bu alanda yüksek lisans  yapmaktadır. İlk roman kitabını 2021’de çıkarmıştır.

 

Yazarlık kariyeriniz nasıl başladı?

Çocukken yaptığım  çalışmalarla başladı  ve 26 yaşımdan beri roman, fabl ve masal ile özellikle  ilgiliyim.

 

Meçhul Tren adlı eserinizden söz eder misiniz?

Meçhul  Tren,  Kurtuluş  Savaşı  sırasında  yaşanan  imkânsız  bir aşkın romanıdır. Tren yolculuğuna çıkmak isteyenleri bekleriz. Meçhul Trende kendinizi bulacaksınız. Akıcılığıyla çabuk okunan bir roman olarak sizi beklemektedir.

 

Yeni çalışmalarınızdan söz eder misiniz?

Akıl Hastalarının Dostluğu  romanı akıl hastanesinde geçmektedir. Bu hastanede dostluklar kurulur  ve dostlar birbirleriyle arkadaş, sırdaş, aile kısaca her şey olurlar ve dostlukları sayesinde taburcu olurlar.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.