DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2072616-2,11%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İş Adamı Ahmet Gür’ü Sevenleri Son Yolculuğuna Uğurladı
  • News 34
  • Genel
  • İş Adamı Ahmet Gür’ü Sevenleri Son Yolculuğuna Uğurladı

İş Adamı Ahmet Gür’ü Sevenleri Son Yolculuğuna Uğurladı

ABONE OL
Ekim 11, 2021 15:26
İş Adamı Ahmet Gür’ü Sevenleri Son Yolculuğuna Uğurladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İş Adamı kıymetli büyüğümüz Ahmet Gür’ü son yolculuğuna uğurladık. Başarılarıyla örnek ve öncü okullardan Beyoğlu AİHL’nin bugünlere gelmesinde çok değerli katkısı olan, Rize Güneysu Vakfı ve Beyoğlu Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı hayırsever iş Adamı Ahmet Gür, İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Ahmet Gür için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Cami’sinde öğle namazını müteakip cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenin Gür’ün ailesinin yanı sıra Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK)Başkanvekili ve eski TBMM İsmail Kahraman AK parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı,

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti milletvekilleri ve belediye başkanları katıldı. Gür’ün ailesi ve yakınları cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Gür’ün cenazesi Çavuşbaşı’ndaki aile kabristanlığına defnedildi.

İstanbul Medya Yayın Grubu Yönetim Kurulu başkanı ve Uluslararası Dijital medya derneği başkanı Adil Koçalan cenazede bulunup ailesine taziyelerini iletti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.