DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21715150,29%
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İNSANA İYİ GELMEK ONLARIN İŞİ

İNSANA İYİ GELMEK ONLARIN İŞİ

ABONE OL
Ekim 1, 2023 18:21
İNSANA İYİ GELMEK ONLARIN İŞİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ENDER RASTLANAN BİR EĞİTİM SİSTEMİ

“Gelin dahi çocuklar yetiştirelim” diyerek tüm eğitimci arkadaşları için bir rol model haline gelen ve aldığı ödüller ile eğitim dünyasında bir marka olan Ender Saban medyadaki etkisiyle de adından söz ettiriyor.  Farklı TV programlarına davet edilen, gazete ve dergilerin aranan ismi olarak eğitim adına yaptığı açıklamalar ile ebeveynlerin sağlıklı yönlendirmeler yapmasını sağlayan Ender Saban bu başarısını sürdürmeye devam ediyor.

ÖDÜLLÜ EĞİTİM DANIŞMANI ENDER SABAN’DAN EĞİTİM SÜRECİNE YÖNELİK DETAYLI BİLGİ

4 yaşından 70 yaşına kadar, haftada 2 gün x 30 dakikadır. Sistem, 60 seanslık kurlardan oluşur. Özel, birebir, canlı, online görüntülü görüşme şeklindedir. Amacımız, öğrencilerimizin dikkat, konsantrasyon ve odaklanmalarını geliştirirken, beyinlerinin her iki lobunu da aynı anda kullanabilme becerisini de kazandıktan sonra, tüm derslerinde ve sanat, spor, zeka oyunlarında “kolaylıkla” birincilikler elde ederlerken, seçecekleri mesleklerinde lider ve dâhi olmalarına vesile olmaktır. Çünkü her şeyi ruhumuz ve beynimiz ile yaparız ve bunları geliştirme tekniklerini de gösteririz.

İlerleyen zamanlarda, dikkat ve odaklanma en üst seviyelerde olduğundan, sosyal ve bilişsel yetenekleri artar. Böylece herhangi bir sanat, spor, zeka oyunu ve dersleri tek seferde anlayabildiklerinden, okul dersleri için her sene saatlerce etüt almalarına hayatları boyunca hiç gerek kalmadan en iyi okullardan burslar kazanırlar.

Sistemimizin Faydaları: Dikkat, Konsantrasyon, Odaklanma, Algı ve Fotografik Hafıza, Daha İyi Dinleme ve Anlama, Gelişmiş Özgüven, Mental Aritmetik Beyin Sporu Sayesinde Sayısal ve Sözel BÜTÜN DERSLERDE BAŞARI Garantisi, Gelişmiş Sağ ve Sol Lob ile Ders, Sanat, Spor, Oyun ve Sosyal Alanlarda Hayat Boyu Başarı.

Beyin ve ruh potansiyelini gerçekleştirebilmiş ahlaklı bir bireyin, ailesine, topluma ve Dünya’ya katkıları muazzamdır! Gelin, dâhi çocuklar yetiştirelim! Ülkemizi sanatta, sporda, felsefede, ilim, bilim, teknoloji ve uzay yarışında muasır medeniyetlerin üzerine çıkartalım. Çünkü gelişmiş bir beyin, dünyayı değiştirir!

 

************************************************************************

 

GÜZELLİK ADINA NE VARSA HEPSİ ONDA

İzmir’in yanı sıra Türkiye’nin de en başarılı güzellik merkezi olmayı başaran MADEMERUUJ, ilgiyle takip edilen girişimci Sibel Demirel ile başarısına başarı katmaya devam ediyor.

Sektöre kattığı yenilik ve farklılıklar ile konuşulan, güzellik adına en etkili ve en sorunsuz uygulamaları sunan Sibel Demirel aldığı ödüller ile kanıtladığı başarısını zirveye çıkarak devam ettiriyor. Mesleki bilgi birikimi ve kendine has çalışma prensibi ile meslektaşları için rol model haline gelen Sibel Demirel’i takip ederek sağlıklı dokunuşlar ile aradığınız güzelliği bulacaksınız.

22 YILDIR SEKTÖRÜN ÖNCÜ İSMİ

22 yıldır hizmet verdiği sektörde yüzlerce kadına hayal ettiği görünümü kazandıran ve bunu severek yapan Sibel Demirel yeni projeleri ile de konuşulacak gibi görünüyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r