DOLAR 32,2298 -0.05%
EURO 34,8094 0.36%
ALTIN 2.414,040,88
BITCOIN 1983243-1,67%
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

20:12

AKŞAM'A KALAN SÜRE

İGAFED Yönetimi Birbiçer Kebapta toplandı
  • News 34
  • Genel
  • İGAFED Yönetimi Birbiçer Kebapta toplandı

İGAFED Yönetimi Birbiçer Kebapta toplandı

ABONE OL
Ağustos 10, 2023 09:56
İGAFED Yönetimi Birbiçer Kebapta toplandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Gazeteciler Federasyonu (İGAFED) Yönetim Kurulu toplantısı Adana’nın sevilen kebapçısı, 3. Kuşak temsilcisi İstanbul Acıbadem de bulunan Birbiçer’de gerçekleştirildi.

Federasyon Genel Sekreteri Gurme Magazin Yayın Yönetmeni Ufuk Güngör’ün organize ettiği toplantıda aynı zaman da Adananın eşsiz lezzetlerinin tadımı da yapıldı. Mekân sahipleri Alparslan Birbiçer ile Fırat Topan Kurulu Üyeleri ile tek tek ilgilendi.
İstanbul Gazeteciler Federasyonu (İGAFED) Genel Başkanı ve Kanal 34 Yönetim Kurulu Başkanı Adil Koçalan, Türkhaber Gazetesi Yayın Yönetmeni ve Genel Başkan Vekili Yavuz Yılmaz, Genel Sekreter, Ufuk Güngör, Bizim Yaka ile Kadıköy Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Genel Başkan Yardımcısı Ufuk Bulut, Aktüel Yayın Gurubu Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Osman İslam, Davam Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Genel Başkan Yardımcısı Murat Marap, kanal34 Genel Yayın Yönetmeni Özgür Cobutoğlu katılım sağladı. 13 Ağustos da gerçekleştirilecek Federasyon Genel Kurulu toplantının gündem maddeleri arasındaydı.
Yönetim Kurulu Toplantısının ardından, Adana’nın eşsiz lezzetleri ile keyifli bir sofrada tadım yapıldı. Adana denildiğinde sofrada dolu dolu tabaklar, salata, garnitürler olmasıydı. Tıpkı Adana’daki gibi masa dolup taştı. Karışık Izgara tepsisi içinde kuzu etinden yapılan gerçek Adana Kebabı, Kuzu Ciğer, Tavuk Şiş ve Tavuk Kanat da tadımlar arasındaydı.
Adana lahmacunu ile devam eden tadım, finalde özenle hazırlanmış Keyfi Saray klasik künefe ile yemek sonlandı.
Birbiçer Kebap, Adana da Merkez Hacıbayram (Kocavezir), Adana şube Kozan, İstanbul Şube Acıbadem de tüm ürünlerinde aynı malzeme kullanılmakta, aynı lezzet ile yemekler servis edilmekte.
İstanbul’da yeni yatırımlar arayışı içinde olan Birbiçer yönetiminin önce lezzet sonra kalite hedefi ile çalıştığı biliniyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.