DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20725110,77%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

HK Davet ve Organizasyon unutulmazları başarıyor!
  • News 34
  • Genel
  • HK Davet ve Organizasyon unutulmazları başarıyor!

HK Davet ve Organizasyon unutulmazları başarıyor!

ABONE OL
Ocak 2, 2023 19:23
HK Davet ve Organizasyon unutulmazları başarıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Kalite her zaman kazanır” mottosuyla başarılı organizasyonlara imza atan HK Davet ve Organizasyon, 20 yıllık tecrübesiyle sektörün liderleri arasında yer almaya devam ediyor. 

2003 yılında Catering sektörüne yeni bir soluk ve kalite anlayışı getirmek amacıyla kurulan  HK Davet ve Organizasyon,  İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Sosyal Tesisler Müdürlüğü yapmış olan  Hilmi Karayiğit’in deneyim ve kalite yönetimiyle sektörde lider olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Kalite Her Zaman Kazanır sloganıyla bünyesine yeni ve eğitimli personel katan HK Davet ve Organizasyon, İstanbul’un bir çok gözde mekanında başarılı ve ses getiren organizasyonlara imza atıyor.

HK Davet ve Organizasyon, ödüllü aşçıları, güler yüzlü ve samimi ekibiyle gözünüz arkada kalmadan sorunsuz bir organizasyon yaşamanızı sağlıyor. Özellikle düğün organizasyonlarında, 20 yıllı aşan tecrübesiyle unutamayacağınız düğün organizasyonlarını sizlere yaşatıyor. Catring ve organizasyon hizmetleri bünyesinde nikah masası süslemelerinden, kişiye özel kreatif kutlama seçeneklerine kadar birçok alanda keyif alacağınız hizmetler gerçekleştiriyor.

Düğün, nişan, kına, söz, bekarlığa veda, doğum günü, baby shower, kişiye özel butik partiler, workshop’lar, açılış ve lansman etkinlikleri, şirket ve kurumlara yönelik takım ruhu ve motivasyon etkinlikleri, kurumsal davetler ve kokteyller ya da evinizde vereceğiniz samimi bir barbekü partisi gibi organizasyonlarınıza gözünüz arkada kalmadan, gönül rahatlığıyla ulaşabilirsiniz.

Detaylı Bilgi ve Etkinlik Tarihi Oluşturmak İçin: 0532 565 40 60 numaralı telefonu arayabilirsiniz.  instagram/hkdavetorganizasyon

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.