DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2047290-2,25%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Herkesin hayatında bir marka

Herkesin hayatında bir marka

ABONE OL
Ocak 15, 2024 16:47
Herkesin hayatında bir marka
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ESTETİK, DİNAMİK, ÖZGÜN ACTIVE WEAR TASARIMLARIN HIZLI YÜKSELİŞİ

Aktif Yaşam Spor Giyimin En Popüler Markası Olma Yolunda olan COOM-CI markasının cesur, enerjik ve tarz kadınlara hitap eden koleksiyonunu ve markanın hikâyesini sizler için inceledik.

Comm-Ci yüksek kaliteli kumaşlarla özel parçalar üretmek için yola çıkan sürdürülebilir doğa dostu yepyeni bir aktif yaşam spor ve günlük giyim tasarım markası. Kuruluşundan bugüne aktif yaşam giyim trendlerini takip ederken; yenilikçi, etkileyici, özgür, farklı, enerjik, canlı ve her bedenden kadınlara hitap eden Comm-Ci, şıklığı sportiflik ile birleştirdiği aktif yaşam spor ve günlük giyim koleksiyonuyla tasarım ve modayı, uygun fiyatlarla erişilebilir kılmakta.

 

Everyday Hero sloganıyla ortaya çıkan Comm-Ci koleksiyonu; toparlayıcı, esnek, yumuşak, konforlu, nefes alan, organik kumaşlarla vücudu iyi kavrayan kalıp ve modellerde farklı renk seçenekleri ile taytlar, slor sütyeni/Bra’lar, Crop Top’lar yanı sıra Sweatshirtler, Basic Elbiseler, T-Shirt’ler, şortlar, Hoodie’ler, esofman altı ve pbirleşiminden oluşuyor.

Comm-Ci’ nin tasarımlarında en çok dikkat ettiği konu kumaşları ve kumaşlarının özellikleri. Üretimini yaptığı ürünlerde sağlığınızı düşünürken aynı zamanda çevreye duyarlı ve dost bir marka olma sorumluluğunda. Bu sebeple kumaş çeşidi tercihlerinde hammaddesinden üretimine kadar tüm aşamaları gözden geçirip, çevreye en duyarlı seçimleri yapmakta.

 

Öz güveni yüksek kadın enerjisini sportif çizgilerle yorumlayan Comm-Ci ürünlerine online olarak başta www.comm-ci.com.tr olmak üzere; Trendyol, Hepsiburada, Defactofit, Amazon, Bonaliva, N11, Çiçek Sepeti pazar yerlerinden ulaşmak mümkün. Online siparişler için güvenli alışveriş ve hızlı teslimata önem veren marka, tüm siparişleri Türkiye’nin her yerine 1-3 iş gününde ulaştırmakta.  


 

GÜZEL ANLARINIZIN ÖDÜLLÜ İSMİ

Bu yıl beşincisi düzenlenen Uluslararası Altın Yıldız ödül töreni görkemli bir organizasyon ile gerçekleşti. Ünlü isimlerin, başarılı firmaların ve basının ön planda olduğu gecede edebiyat, sanat, müzik, sağlık, medya ve iş dünyasının sevilen isimleri bir araya geldi. Gecenin en dikkat çeken ismi Yılın En Başarılı Fotoğraf Sanatçısı ödülünü alan Fatma Özkan oldu.

 

Özel ve gün geceleri ölümsüzleştirirken sanatı ile harikalar yaratan ve tüm gülüşünüzü sığdırdığı kareler ile unutulmaz hale getiren başarılı fotoğraf sanatçısı Fatma Özkan Yılın En Başarılı Fotoğraf Sanatçısı ödülünü aldı.

 

Ödülünü aldıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fatma Özkan başarısının sırrı için “işini severek yapmak” dedi ve devam etti:

“Bu ödüle layık görülmek mutluluk verici. Çünkü işimi severek ve mutlu ederek yapıyorum. İnsanların özel anlarında yanlarında olmak ve onlara hiç unutamayacakları bir albüm bırakmak işin en güzel yanı.  Sanatımı fark eden ve bu ödülü layık gören herkese teşekkür ediyorum.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.