DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20832633,09%
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

 Güneş ödülleri yılın menajerini seçti

 Güneş ödülleri yılın menajerini seçti

ABONE OL
Aralık 30, 2022 20:25
 Güneş ödülleri yılın menajerini seçti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BAŞARILI, AZİMLİ ve KARARLI

Bugüne kadar bir çok başarılı futbolcuya çeşitli kulüplerde imza attıran Adnane Ouaıd ile sizin görüştük. Cihat DÜNDAR moderatörlüğünde gerçekleşen sohbetimizde, dergi, gazete ve TV programlarının aranan ismi olan başarılı futbolcu menajeri Adnane Ouaıd’ın başarılarını göreceksiniz.

ADNANE OUAID KİMDİR?

Adnane Ouaıd 13.11.1998 yılında Fas’ta doğmuştur ve eski profesyonel futbolcudur. 2020 yılında Menajerlik şirketini kurmuştur ve futbolcu menajerliğine başlamıştır. Bütün Avrupa ülkelerinin takımları ve futbolcularıyla anlaşması vardır. 2022 yılında En İyi Genç Menajer ödülünü almıştır.

FUTBOLCU KARİYERİNE DEĞER KATAN OUAİD BAŞARISINI ÖDÜLLE TAÇLANDIRDI

İş, spor ve sanat dünyasının önemli isimlerinin ödüllendirildiği Güneş Ödülleri şık bir törenle sahiplerini buldu. Polonezkoy Yako Hause Park’da gerçekleşen Güneş Ödül töreninde Adnane Ouaıd Yılın En Genç Menajerlik ödülünü aldı.

 GÜNEŞ ÖDÜLLERİ YILIN MENAJERİNİ SEÇTİ

Başarılı yatırımcıların, sanat camiasından ve spor dünyasından ünlü isimlerin ödül aldığı Güneş Ödülleri töreni iş, sosyal yaşam ve spor dünyasından birçok davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

ÖDÜL KONUŞMASIYLA DA DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

“ Menajerliğin kazançlı bir meslek olduğuna hiç şüphe yok. Ancak aynı zamanda acımasız bir sektör ve üstesinden gelmek için bazı yeteneklere sahip olmak şart.” Diyen genç menajer Adnane Ouaıd, “ Bugün bir kez daha başarımızın taçlanmasını kutluyoruz. Dünya’nın birçok ülkesinde birçok kulüp ve menajerle iletişim halindeyim. Başta Türk futbolunun gelişmesi için her türlü katkıyı sunmaya hazırım. Güneş Ödüllerinde emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyor, teşekkür ediyorum. Biz de durmak yok. Yeni projelerle çok yakında karşınızda olacağım.” Diye konuştu.

YAPACAĞI ÇOK İŞ VAR

Yaptığı işlerdeki başarısı ile adından söz ettiren Adnane Ouaıd hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor ve adını sıkça duyacağız gibi görünüyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.