DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2076548-1,31%
İstanbul
12°

ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Geleceğin Yıldızları Yıldızlar Akademisi Anadolu Lisesi’nde Yetişiyor
  • News 34
  • Eğitim
  • Geleceğin Yıldızları Yıldızlar Akademisi Anadolu Lisesi’nde Yetişiyor

Geleceğin Yıldızları Yıldızlar Akademisi Anadolu Lisesi’nde Yetişiyor

ABONE OL
Temmuz 13, 2020 09:47
Geleceğin Yıldızları Yıldızlar Akademisi Anadolu Lisesi’nde Yetişiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kişiye özel eğitim modeli anlayışını belirleyen Yıldızlar Akademi Anadolu Lisesi’nin kayıtları devam ediyor.Geleceğin Yıldızları Burada Yetişiyor..

Üniversiteye girmek adına her sene düzenlenen TYT ve AYT sınavları için özel eğitim veren Yıldızlar Akademi Anadolu Lisesi’nin kayıtları devam ediyor. Kişiye özel eğitim modeli anlayışı ile yola çıkan Yıldızlar Akademi Anadolu Lisesi, sınav çalışmalarının yanı sıra etütler ve ek dersler ile öğrencilerini desteklemeye devam ediyor.

BAŞARIYA GİDEN YOLDA ”YILDIZLAR AKADEMİ” SİZİNLE !

Profesyonel eğitim kadrosu ile her sene yüzlerce öğrenciyi sınava hazırlayan Yıldızlar Akademi Anadolu Lisesi’nde, her öğrenciye özel soru bankası hazırlanıyor. Sınav sürecinde öğrenciler, eğitim koçluğu ve rehberlik hizmetlerinden yararlanarak üniversiteye giriş aşamasında profesyonel destek alabiliyor.

Geleceğin Yıldızları Akademi Anadolu Lisesi’nde Yetişiyor

Akıllı tahta ve interaktif eğitim ile öğrenme imkânına sahip olan Yıldızlar Akademi öğrencilerinin sınıfları 12 kişiden oluşuyor. 9.sınıftan başlayarak, üniversiteye kadar öğrencilerini yoğun bir eğitim öğretim programı yanı sıra kültürel sportif faaliyetler düzenleyerek, moral ve motivasyonlarını yüksek tutmayı amaçlıyor.

 

 

 

 

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.