DOLAR 32,3724 0.16%
EURO 34,9785 -0.32%
ALTIN 2.324,010,21
BITCOIN 22716840,84%
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Farklı alanların gurur kaynakları

Farklı alanların gurur kaynakları

ABONE OL
Mayıs 3, 2023 12:34
Farklı alanların gurur kaynakları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

   
Bahar Kadıoğlu Çelik
EN İYİSİ EN DOĞALI ZENGİN BİLİNÇ
Altın Yonca Ödülleri her sene olduğu gibi bu sene de gösterişli bir organizasyonla gerçekleşti. Başarılı isimlerin katılımı ile gerçekleşen gecede birbirinden ünlü isimler alanlarında gösterdikleri başarı ile ödüllendirildi. Edebiyat, sanat, sağlık, medya ve iş dünyasının ünlü simalarının bulunduğu gecede Yılın En İyi Doğal Taş Markası Bahar Kadıoğlu Çelik’in kurucusu olduğu Zengin Bilinç oldu.

Aynı zamanda alanında başarılı bir psikoterapist ve eğitmen olarak birçok danışanın sorunlarına kalıcı çözümlerle yardımcı olan Bahar Kadıoğlu Çelik’in %100 orijinal ve üst kalite taşlardan oluşan; ilişki, başarı, iş hayatı ve günlük hayatı dengede tutma yollarını destekleyen markası Zengin Bilinç gecenin en çok merak edilen konusu olmayı başardı.

Ödülünü aldıktan sonra duygularını dile getiren Bahar Kadıoğlu Çelik şu sözleri söyledi:

“Zengin Bilinç olarak kişilerin hayatına olumlu bir bakış ve zarafet kattığımızdan emin olmamızı ve daha büyük bir şevkle çalışmamızı sağlayan bu değerli ödülü layık gören herkese teşekkür ediyorum. “

 

ŞELALE ÜNSELİ
ŞELALE ÜNSELİ BAŞARILARI İLE ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR
Başarılı Psikolojik Danışman ve Yaşam Koçu Şelale ÜNSELİ mesleki bilgi birikimi ile danışanlarının sorunlarına kalıcı çözümler buluyor ve gazete, dergi, TV programı gibi medya araçlarından gelen davetlerde adeta seans tadında bilgiler veriyor.

Mesleki alandaki başarısını yüzlerce danışan memnuniyetinden sonra kardeş ülke Azerbaycan’da aldığı Yılın En Başarılı Uzman Yaşam Koçu ödülüyle taçlandıran Şelale Ünseli meslektaşları arasından sıyrılarak başarı basamaklarının zirvesine adını yazdırdı.

Sosyal medyada da oldukça etkili olan Şelale Ünseli’yi takip ederek çalışmalarından haberdar olabilir ve sorularınız için destek alabilirsiniz.

Sedat Can Öztoprak

ÜNLÜ OPERA SANATÇISI TENOR SEDAT CAN ÖZTOPRAK ALDIĞI ÖDÜLLERE BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ
Opera alanındaki başarısını defalarca kez layık görüldüğü Ulusal ve Uluslararası ödüllerle bir çok kez kanıtlamış olan ve tüm meslektaşlarının arasından sıyrılarak başarı basamaklarının zirvesine adını yazdıran ülkemizin gururu ünlü Opera Sanatçısı Tenor Sedat Can Öztoprak, aldığı ödüllere bir yenisini daha ekledi.

Türkiye’deki ünü sınırları aşan ve Uluslararası Arenada layık görüldüğü ‘Türkiye’yi En İyi Temsil Eden Sanatçı’ Ödülü dahil, defalarca kez layık görüldüğü Uluslararası ve Ulusal ödüllere, Türkiye’nin en önemli Ödülleri arasında gösterilen 2023 Altın Yonca Ödülleri’nde oylama sonucu ‘Yılın En İyi Opera Sanatçısı’ Ödülüne layık görülerek bir yenisini daha eklemiş oldu. ‘Yılın En İyi Opera Sanatçısı’ Ödülüne geçen yıl defalarca kez layık görülen Tenor Sedat Can Öztoprak, bu çok Önemli ödüle bu yılda beşinci kez layık görülmüş oldu. Ve ödülünü aldıktan sonra duygularını şu şekilde dile getirdi.

“Öncelikle beni bu çok önemli ve çok anlamlı ödüle layık gören tüm değerli isimlere çok teşekkür ediyorum. Bir Opera Sanatçısı olarak gerçekten sonsuz gururluyum. Bu sene, yine Uluslararası Arenada, Almanya’da, Almanya’nın çok önemli opera sanat şehirlerinden olan München’de, Stuttgart’ta, Leipzig’de ve Köln’de yine çok önemli başarılar elde ettim. Geçen yıl ve bu yıl defalarca kez layık görülmüş olduğum bu çok önemli ödüle, ‘Yılın En İyi Opera Sanatçısı’ Ödülüne, bir kez daha layık görüldüğüm için gerçekten sonsuz gururluyum. Ayrıca, layık görülmüş olduğum bu çok önemli ödülü, Cumhuriyetimizin 100. Yılında alıyor olmak da benim için ayrıca eşsiz gurur verici bir durum bir Türk Opera Sanatçısı olarak. Layık gören tüm değerli isimlere tekrardan çok teşekkür ediyorum. Ve layık görülmüş olduğum bu çok önemli ödülü, çok değerli Türk halkına ve canım Ülkem Türkiye’me ithaf etmek istiyorum. Herkese teşekkür ediyorum.”

 

Mehmet Umut UZUN

FANTASTİK ve METAFİZİK ROMANLARININ DİKKAT ÇEKEN İSMİ
Mekânsızlar isimli kitabı ile edebiyat dünyasına adım atan, Türbedar Şahsude adlı kitabı ile adından söz ettiren ve Tahtına Oturmuş Cümleler kitabı ile okura farklı bir dünya vadeden Mehmet Umut Uzun yazarlık kariyerindeki başarı basamaklarında zirveye çıkmaya devam ediyor.

Titiz ve uzun çalışma süreçlerinin eseri olan kitapları, kitap satan her yerde bulunan ve okurlarından aldığı olumlu geri dönüşler ile yeni çalışmalara odaklanan Mehmet Umut Uzun, ressam olarak yaptığı çalışmaları ile de beğeni topluyor.

Resimleri, tabloları sergilerde dikkat çeken ressam ve yazar Mehmet Umut Uzun sosyal medyada da adından söz ettiriyor. Okurları ile adeta iç içe olmayı başaran, paylaşımları ile onların duygularına tercüman olan başarılı yazar ve ressam Mehmet Umut Uzun edebiyat alanındaki yeni çalışmaları ve ressam olarak imzasını attığı yeni çizimleri ile yakında severleri ve takipçilerinin karışısına çıkacak.

“Burası niyet tarlasıdır. Avucunda hangi niyetin tohumları var?” Dedi derviş naif bir sesle. Çocuk başını kaldırdı ve dervişe baktı. Derviş Ona “olmamış bir üzüm koruğusun” demişti. Çocuk utanarak sağ elini göğsüne götürdü. Zayıflıktan kurumuş ellerini açıp gözlerindeki masumiyetle “Yüreğimde inanç, avuçlarımda ise umut var” dedi. “Madem yüreğinde inanç, avuçlarında umut tohumları var, o hâlde serp bakalım şu yokluk tarlasına” dedi derviş; ilham karanlıktan doğar, varlık da öyle!

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.