DOLAR 32,6033 0.22%
EURO 34,7906 0.29%
ALTIN 2.419,93-0,51
BITCOIN 21692710,41%
İstanbul
17°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Farklı alanların başarılı isimleri

Farklı alanların başarılı isimleri

ABONE OL
Şubat 2, 2023 15:37
Farklı alanların başarılı isimleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ferda İcat Topçu

EDEBİYATIN BAŞINA İCAT ÇIKARIP DURUYOR
Vasiyet adlı kitabı ile edebiyat dünyasına iddialı bir giriş yapan Ferda İcat Topçu ve eseri yoğun ilgi görmekte. Uzun bir yazım aşamasının ardından okurla buluşan Vasiyet sosyal medyada trend listelerde yer almaya devam ediyor.

Farklı konusu, okuru kendine bağlayan anlatımı ile yılın en dikkat çeken kitabı olan Vasiyet, yazar Ferda İcat Topçu’yu da yılın en çok konuşulan yazarı yapmaya devam ediyor. RC MENAJERLİK 2022 Başarı Ödüllerinde Yılın Edebiyata En İdaalı Giriş Yapan Yazarı ödülünü alan Ferda İcat Topçu sosyal medyada oldukça aktif bir şekilde paylaşım yaparak takipçilerine tavsiyelerde bulunuyor.

Vasiyet isimli kitabı tüm kitap satış noktalarında bulunan Ferda İcat Topçu imza ve seminer programlarını da hız kesmeden sürdürüyor.

Vasiyet adlı kitabının etkisi devam eden başarılı yazar Ferda İcat Topçu okurlarını şaşırtacak ve sevindirecek eserleri için titiz bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

Nilgün Akman

ASTROLOJİNİN GÜNEŞİ NİLGÜN AKMAN ÖDÜLÜNÜ ALDI.
Güneş Ödülleri her sene olduğu gibi bu sene de gösterişli bir organizasyon ve yoğun bir katılımla sahiplerini buldu. Alanında başarı gösteren isimlerin ödüllendirildiği geceye Yılın En Başarılı Astroloğu ödülünü alan Nilgün Akman damga vurdu.

Sanat, edebiyat, sağlık ve iş dünyasının önde gelen isimleri Güneş Ödülleri ile başarılarını taçlandırdı. Ünlü isimlerin katılımı ile gerçekleşen gecenin en çok konuşulan ismi Yılın En Başarılı Astroloğu ödülünü alan Nilgün Akman oldu.

Ödülünü aldıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Nilgün Akman, başarısının sırrı için ” işini severek yapmak” dedi ve kendisiyle fotoğraf çekilmek isteyenlere vakit ayırdı. Daha sonra kendisinden destek almak isteyenleri ofisine davet eden Nilgün Akman gece için hazırlanan özel şovları seyrederek ödül töreninden ayrıldı.

Şebnem Adalı

TASARIMLARI HAVALI ŞEBNEM ADALI
Bu yıl yedincisi düzenlenen Altın Melek ödülleri görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Birbirinden ünlü isimlerin katılarak farklı alanlarda gösterdiği başarı ile ödüllendirildiği geceye Şebnem Adalı damga vurdu. Ünlü tasarımcı Şebnem Adalı Yılın En İyi Tasarımcısı ödülünün sahibi oldu.

Altın Melek yine çok konuşulacak isimleri bir araya getirdiği gecede bir çok isme ödül verdi. Ünlülerin çanta ve takı koleksiyonunda imzası bulunan Şebnem Adalı basın mensuplarının ilgi odağı haline geldi.

Ödülünü alırken sevincini dile getiren Şebnem Adalı şunları söyledi;

” Severek yaptığım işimde ödüle layık görülmek onur verici. Yoğun ve bir o kadar da eğlenceli olan iş temposuna ayak uydururken verilen bu ödül benim için büyük bir motive kaynağı oldu.”

Daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şebnem Adalı yanına gelerek yeni koleksiyon tasarımlarını soranlara küçük bilgiler vermeyi de ihmal etmedi ve şıklığıyla da göz doldurduğu gece için hazırlanan özel şovları seyrederek ödül töreninden ayrıldı.

 

Şoreşger Karakol

TÜRKÇE ve KÜRTÇE ŞİİRLERİ İLE FARKLI DİYARLARA GÖTÜREN YAZAR
Kendini kaleminin kölesi, dizelerinin sürgünü olarak tanımlayan şair ve yazar Şoreşger Karakol Yüreğim Coğrafyamdır adlı kitabı ile yakaladığı çıkışı Ezidi Yanım isimli kitabı ile devam ettiriyor. Özellikle Kürtçe ve Türkçe olarak yazdığı şiirleri beğeni toplayan yazar Şoreşger Karakol sosyal medyayı etkili bir şekilde kullanıyor ve eserleri ile okurlarını farklı duygulara götürmeye devam ediyor.

Yeni çalışmalarını titiz bir şekilde sürdüren Şoreşger Karakol, Yüreğim Coğrafyamdır ve Ezidi Yanım adlı kitapları ile imza günü, seminer ve canlı yayınlar yapıyor. Soru cevap etkinlikleri ile okurlarının görüşlerini de almayı ihmal etmeyen Karakol gazete ve dergilerinde aranan yüzü olmaya devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.