DOLAR 32,5903 0.35%
EURO 34,8758 0.38%
ALTIN 2.499,430,62
BITCOIN 21049791,65%
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

FAHRİ USTAOĞLU VE FEHİM USTAOĞLU’NA DİJİTAL DÜNYANIN ENLERİNDEN ÖDÜL
  • News 34
  • Genel
  • FAHRİ USTAOĞLU VE FEHİM USTAOĞLU’NA DİJİTAL DÜNYANIN ENLERİNDEN ÖDÜL

FAHRİ USTAOĞLU VE FEHİM USTAOĞLU’NA DİJİTAL DÜNYANIN ENLERİNDEN ÖDÜL

ABONE OL
Haziran 10, 2021 19:11
FAHRİ USTAOĞLU VE FEHİM USTAOĞLU’NA DİJİTAL DÜNYANIN ENLERİNDEN ÖDÜL
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin ilk tescilli dijital dergisi EvosAngelstarafından Shangri La Hotelde düzenlenen 9.Dijital dünyanın Enleri Ödülleri töreninde Türkiye’nin Tanıtımına Katkılarından Dolayı Lob’InTurkey ‘e ödüle layık görüldü. Ödülü Lob’InTurkey adına Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Ustaoğlu ve Lob’ınTurkey Yönetim Kurulu Üyesi Fehim Ustaoğlu’na takdim edildi.

34 yıldır yurtiçi ve yurtdışında Türkiye’nin tanıtımına yaptığı katkılardan dolayı LOB’IN TURKEY bir kez daha ödüle layık görüldü .

Türkiye’nin ilk tüketici dergisi ile tüketicinin bilinçlenmesi, tüketici haklarının yaygınlaştırılması ve kalitenin yükseltilmesi için çalışmalar yapmaya başlayan Lob’inTurkey Fahri Ustaoğlu başkanlığında, Fehim Ustaoğlu koordinasyonunda
34 yıldır faaliyetlerini yurtiçinde ve yurtdışında sürdürmektedir.

Ödüle layık görülen Fahri Ustaoğlu , türkiye’deki tüketici hakları kanunun çıkmasına biz ön ayak olduk.Bu konu ile ilgili çok ciddi çalışmalar yaptık.Tüketicilerin sorunlarını bildirebileceği hiç bir makam yokken Tüketici Dergisi olarak Türkiye’nin her yerinden şikayetler alıyorduk. Aldığımız bu şikayetleri değerlendirip firmalara aktarma görevi üstlendik. ” dedi

Fehim Ustaoğlu ise ” Marifet iltifata tabidir . Yeni bir ödül almanın heyecan ve sevincini yaşıyorum .Bizleri bu ödüle layık gören herkese teşekkür ederiz.Türkiye markasının yurtdışında itibarını yükseltmek için elliye yakın ülkede konferanslar düzenleyen Lob’InTurkey önümüzdeki günlerde KKTC’de Kıbrıs Turizm Kalite Zirvesi için hazırlıklar yapıyor.Nitelikli ürün ve hizmet üreten marka yöneticilerini Kıbrıs’a davet etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.