DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20679801,36%
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

sağlık etiketi için sonuçlar

Mide ağrısıyla gitti, yanlış tedavi sonrası mide felci oldu Mide ağrısıyla gitti, yanlış tedavi sonrası mide felci oldu
Bir annenin yaşam savaşı: 1 saat kalp masajı yapıldı, doktorlar bile ümitsizdi 100 gün sonra taburcu oldu Bir annenin yaşam savaşı: 1 saat kalp masajı yapıldı, doktorlar bile ümitsizdi 100 gün sonra taburcu oldu
İki kardeşinden iki farklı nakil oldu, tekrar sağlığına kavuştu İki kardeşinden iki farklı nakil oldu, tekrar sağlığına kavuştu
Cips tüketiminde büyük tehlike, uzmanlar uyarıyor: “Çocukları kesinlikle uzak tutmalılar” Cips tüketiminde büyük tehlike, uzmanlar uyarıyor: “Çocukları kesinlikle uzak tutmalılar”
Yarışmadan 1 milyon lira kazanan Rabia’nın protezini iş adamı karşılayacak Yarışmadan 1 milyon lira kazanan Rabia’nın protezini iş adamı karşılayacak
Yeni varyant “Pirola”: İsrail korona testlerini yeniden başlatıyorSonbaharda koronavirüs enfeksiyon rakamlarının yeniden yükselmesi bekleniyor. Pirola varyantı İsrail’de görüldükten sonra PCR testleri yapılmaya başlandı. Öte yandan ülkede günde ortalama 136 yeni vaka rapor edilirken, yeni vaka oranlarında yüzde 30,8’lik bir artış söz konusu. Yeni varyant “Pirola”: İsrail korona testlerini yeniden başlatıyorSonbaharda koronavirüs enfeksiyon rakamlarının yeniden yükselmesi bekleniyor. Pirola varyantı İsrail’de görüldükten sonra PCR testleri yapılmaya başlandı. Öte yandan ülkede günde ortalama 136 yeni vaka rapor edilirken, yeni vaka oranlarında yüzde 30,8’lik bir artış söz konusu.
Türkiye’de kalp krizi riski genç yaş grubuna indi Türkiye’de kalp krizi riski genç yaş grubuna indi
Hastane Enfeksiyonlarla Mücadele Kapsamında Yeni Teknolojiler Bilişim Vadisinde Konuşuldu Hastane Enfeksiyonlarla Mücadele Kapsamında Yeni Teknolojiler Bilişim Vadisinde Konuşuldu
Korkutan Covıd-19 araştırması: Yaşam süresi kısalıyor Korkutan Covıd-19 araştırması: Yaşam süresi kısalıyor
Çift maske hayat kurtarıyor Çift maske hayat kurtarıyor
Korkutan açıklama: Mutant Virüs 10 yıl sürecek Korkutan açıklama: Mutant Virüs 10 yıl sürecek
Mutant virüs daha hızlı yayılıyor! Mutant virüs daha hızlı yayılıyor!
Fahrettin Koca’dan korkutan açıklama: “Mutant sayısı gittikçe artıyor” Fahrettin Koca’dan korkutan açıklama: “Mutant sayısı gittikçe artıyor”
Devlet Hastanesi’nde aşı skandalı Devlet Hastanesi’nde aşı skandalı
Bakan Koca: “Büyüklerimiz koruma altında, sağlık ordumuz silahlandı” Bakan Koca: “Büyüklerimiz koruma altında, sağlık ordumuz silahlandı”
Gülçin Demircan ile Birlikte Öğrenelim hep bir adım önde Gülçin Demircan ile Birlikte Öğrenelim hep bir adım önde
Kafe ve restoranlar açılıyor mu? Kafe ve restoranlar açılıyor mu?
Taylor Swift yeni albüm planları için düğmeye bastığını sosyal medyadan duyurdu! Taylor Swift yeni albüm planları için düğmeye bastığını sosyal medyadan duyurdu!
Bu kış kombinlere doyacağınız onlarca model ve onlarca detay. Bu kış kombinlere doyacağınız onlarca model ve onlarca detay.
2021 yılına girerken yeni saç modelleri kendini göstermeye başladı. 2021 yılına girerken yeni saç modelleri kendini göstermeye başladı.
Takı ve makyaj uyumuna trend örnekleri sizler için derledik. Takı ve makyaj uyumuna trend örnekleri sizler için derledik.
Annelik duygusunun ortak tanımı diyebileceğimiz 10 başlık. Annelik duygusunun ortak tanımı diyebileceğimiz 10 başlık.
İstanbul corona virüs haritası! İlçe ilçe corona virüs vaka ve ölüm dağılımı son durum nasıl? İstanbul corona virüs haritası! İlçe ilçe corona virüs vaka ve ölüm dağılımı son durum nasıl?
İstanbul ve Ankara’da eczanelerde ücretsiz maske dağıtımı başladı! İstanbul ve Ankara’da eczanelerde ücretsiz maske dağıtımı başladı!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.