DOLAR 32,5036 0.28%
EURO 34,5852 0.24%
ALTIN 2.486,160,14
BITCOIN 2013348-3,74%
İstanbul
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Enerji Krizinde Turizmin Rotası Türkiye

Enerji Krizinde Turizmin Rotası Türkiye

ABONE OL
Kasım 4, 2022 10:09
Enerji Krizinde Turizmin Rotası Türkiye
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Enerji Krizinde Turizmin Rotası Türkiye
Dünya Enerji Krizi ile karşı karşıya geldiği bu günlerde Türkiye jeotermal kaplıcalar bakımından zenginliği nedeniyle Turizimde tercih edilen ülke oluyor.


Dünya Enerji Krizi ile karşı karşıya geldiği bu günlerde Türkiye jeotermal kaplıcalar bakımından zenginliği nedeniyle Turizimde tercih edilen ülke oluyor.

Avrupa’daki enerji krizi nedeniyle Dünya turizmi rotasını Türkiye’ye çevirebilir.

Türkiye Tanıtma Platformu Yalova il başkanı ve Esila Termal otel Müdürü Arif Şaldırak Turkish Press News ve Euro News34 Tv’ye özel yaptığı açıklmada: Rusya- Ukrayna Savaşı nedeniyle Avrupa’daki Enerji ve Tahıl krizi nedeniyle yaşanan sorunlar beraberinde Avrupa’daki ülkelerin bu kış Gıda ve Isınma problemleriyle karşı karşıya olduğunu belirtti.

Arif Şaldırak:

“Otelimiz Yalova’nın Termal ilçesinde tatillerini doğayla baş başa geçirmek isteyen ya da termal sularda şifa arayan yerli ve yabancı turistlerden dört mevsim ilgi görüyor, bu sene kış öncesi özellikle Avrupa’dan yoğun rezervasyon aldık.

Kış dönemi için yüzde yüzlük doluluk oranı bekliyoruz

Avrupa’daki Enerji krizi nedeniyle Avrupa’dan uzun dönem rezervasyonlar gelmeye başladı.

Arif Şaldırak: Esila Termal Otel, Yalova’ya 12 km yakınlıkta yer alan Termal ilçesinde bulunmaktadır.

Otelimizin bulunduğu alan oldukça huzurlu, sakin ve yeşilin tüm tonlarını görebileceğiniz doğal bir orman ile çevrilidir.Otelimiz 88 odadan oluşmakta ve her odada termal şu bulunmaktadır.

Her banyoda kuvet ve duş imkanı vardır. Misafirlerimiz rahatlamak ve yenilenmek için 1000 m²’lik Hygia Spa‘yı kullanabilir. Ayrıca bay ve bayan misafirlerimiz için ayrı kullanım alanlarına sahip spa alanımız; kapalı havuzları ve ortak açık yüzme havuzumuzun keyfini çıkarabilirler.

4.Katta yer alan Turkuaz Restoran, uluslararası ve Türk mutfağının geniş çeşitlerini sunmaktayız.

Büyüleyici atmosferi ve güzel bahçesi ile Botanıca Cafe, misafirlerimize büyülü bir gizli bahçe duygusu yaşayabilecekleri bir yer sunuyoruz.” Şeklinde konuştu.

Bugünlerde Yurtdışı rezervasyonlarda artış olduğunu anlatan Arif Şaldırak, ” Dört yıldızlı ve Güvenli Otel Sertifikasının vermiş olduğu koruyucu önlemler ve personelimizin de bilinçlendirilmesiyle misafirlerimizin aileleri için çeşitli aktiviteler hazırlıyoruz. Kış döneminde yüksek doluluk oranı olacağını tahmin ediyoruz.” dedi.

Yalova, Türkiye‘nin kuzey batısında, Marmara Bölgesi‘nin güneydoğu kesiminde yer almaktadır. İzmit sanayi şehri doğuda, Bursa ve Gemlik Körfezi güneyde bulunmaktadır.

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan otelimize araba ile sadece 65 dakika sürmektedir. Osmangazi Köprüsü İstanbul ‘un Anadolu yakasını İzmit ve Yalova’ya bağlar. Yakındaki doğal ormanı, İznik ve Sapanca göllerinin tarihi yerlerini ziyaret edebilirsiniz.

Termal Milli Parkı’na 2km mesafede yer alan tesisde doğa içerisinde harika bir tatil geçirebilirsiniz.

Esila Termal Otel, toplam 88 konforlu odaya sahiptir. Tüm odalar en şık mobilyalar ile döşenmiş olup, ekstra olanaklara sahiptir. Her odada jakuzili kuvet ve duş bulunmakta.

 

Esila Termal Otel&Spa

UK:+447774586565

TR:+90 535 214 98 04

www.esilatermal.com

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.