DOLAR 32,3344 0.24%
EURO 35,0632 -0.21%
ALTIN 2.306,421,28
BITCOIN 22911263,63%
İstanbul
16°

AÇIK

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Duyarlı çocuklardan barınaktaki hayvanlara mama

Duyarlı çocuklardan barınaktaki hayvanlara mama

ABONE OL
Ekim 4, 2021 17:12
Duyarlı çocuklardan barınaktaki hayvanlara mama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın merkezdeki okullarda eğitim gören minik öğrenciler 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde Aydın Büyükşehir Belediyesi Evcil Hayvan Bakım, Besleme ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyaret ederek buradaki hayvanlarla bir araya geldi. Yanlarında öğretmenleri ve görevlilerle birlikte rehabilitasyon merkezini gezen çocuklar, hayvan dostlarına yanlarında getirdikleri mamaları da armağan etti.

Can dostların bakımları, beslenmeleri ve rehabilitasyonları için günün her saati sahada olan Aydın Büyükşehir Belediyesi, çocukların hayvanlarla bir araya gelip beraber yaşama kültürü geliştirmelerine de özel önem veriyor. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde de rehabilitasyon merkezinin kapılarını her hayvan severe açmış  olduğu gibi bu kez minik öğrencilere de açan Büyükşehir Belediyesi, böylelikle onların da yaşam hakkının önemini çocuklara aşılıyor. Bu doğrultuda rehabilitasyon merkezinde görevliler tarafından çocuklara, hayvanlara nasıl davranılması gerektiği, onlara verilmesi gereken değer anlatıldı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ortak yaşam kültürü içerisinde can dostlara her daim sahip çıkmaya devam edeceklerini söyledi. Bu doğrultuda gelecek nesillere hayvan ve doğa sevgisini aşılamanın önemine değinen başkan Çerçioğlu, çocuklarının bu kültürü alabilmesi için aileleri Büyükşehir Belediyesi’nin rehabilitasyon merkezlerinden hayvan sahiplenmeye davet etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.