DOLAR 32,2200 -0.08%
EURO 34,7964 -0.08%
ALTIN 2.447,910,65
BITCOIN 20313493,11%
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

16:59

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Bugün 15 Temmuz…

Bugün 15 Temmuz…

ABONE OL
Temmuz 15, 2023 20:39
Bugün 15 Temmuz…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkemize başlatılan hain girişimin üzerinden tam 7 yıl geçti.

15 Temmuz 2016 akşamı “Fethullahçı Terör Örgütü” milletimize ve hükümetimize kanlı girişim başlattı.  Amaçları ise Türkiye Cumhuriyeti hükümeti ve Türkiye Cumhurbaşkanıydı.

Fethullahçı Terör Örgütü Birlikleri İstanbul’da Boğaziçi Köprüsü’nü ele geçirerek, Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi, Genelkurmay Başkanlığı, Emniyet Müdürlüğü gibi kilit noktaları bomba yığınına tuttu. Sivillere ateş açıldı. Üzerimizden savaş uçakları, helikopterler geçti. Yalnız tek bir şeyi hesaba katmadılar:  ” Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.”

Fethullahçı Terör Örgütünden bahsetmek gerekirse dini duyguları kullanarak, eğitimle dini harmanlayıp kötü niyetlerini bulaştırmak istemişlerdir. Eğer başarılı olsaydı şu an da hak ve özgürlüklerimizi kullanamaz, hüküm altına girerdik.

Fethullahçı Terör Örgütü; eğitim kurumlarını etkisi altına almakla kalmayarak,  devlet kurumları, özel sektör, orduya da sızmıştı. Buralarda sıkı temizliğe başlandı. Darbe girişimini destekleyen bazı isimler yakalandı. Ele başı ise hala Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşıyor. Türkiye iadesini talep etse de ne yazık ki bu istek henüz karşılanmadı. Türkiye teröre karşı mücadelesini sürdürdüğü gibi, Pkk- Pyd, Ypg, Dhkp-c, Deaş gibi diğer terör örgütleriyle de mücadeleye devam ediyor. Çanakkale geçilmez dediğimiz gibi hainlere geçit vermedik, vermeyeceğiz !

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bir çağrısıyla sokağa dökülen yüce Türk milletinin gösterdiği cesaretle kazanılan zaferi diri tutmak amacıyla ” 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ” olarak kutlanmaktadır.

İstanbul Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adil KOÇALAN adına bizler de kahraman şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Ne Mutlu Türk’üm Diyene !

Editor,Yazar:Ahunur YAZICI

 

Siz okuyucularımız Youtube linkinden de habere ulaşabilirsiniz. https://youtu.be/4I01ACbbWiE

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.