DOLAR 32,3452 0.28%
EURO 35,1294 -0.04%
ALTIN 2.310,451,45
BITCOIN 22946583,71%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Birlik İş Platformundan ‘Büyük İstanbul Buluşması’
  • News 34
  • Genel
  • Birlik İş Platformundan ‘Büyük İstanbul Buluşması’

Birlik İş Platformundan ‘Büyük İstanbul Buluşması’

ABONE OL
Haziran 21, 2021 21:32
Birlik İş Platformundan ‘Büyük İstanbul Buluşması’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birlik iş Platformu tarafından organize edilen büyük İstanbul buluşması organizasyonunda 81 vilayette başarılı faaliyetlerini sürdüren iş kadını ve iş adamlarının katılımı ile gerçekleştirilen organizasyonun şeref konuğu Doğu Türkistan Cumhurbaşkanı Abdulvali Burahan Osman oldu.

Covid 19 sebebiyle iş alanında sektörlerinde sıkıntılı günler geçiren iş insanları birlik ve dayanışma çözüm amaçlı birlik kurarak el ele vermenin mutluluğunu yaşayarak Türkiye’de bir ilke imza attılar.
Türkiye’nin farklı illerinde ticari faaliyetlerini sürdüren iş insanları iş alanlarını ve iş hacmini ve istihdamlarını artırmak amacıyla Ankaralı iş adamı Beyler Kaya tarafından organize edilen “BİRLİK İŞ PLATFORMU” temsilcileri büyük İstanbul buluşmasında boğazda düzenlenen tekne turunda bir araya gelerek tanışıp kaynaştılar.
Türkiye’nin 81 ilinden farklı sektörlerde başarılı faaliyetlerini sürdüren iş insanlarının İstanbul da gerçekleştirek Boğazda tekne turu attılar. Programın Sunumunu Birlik Başkan Yardımcısı Muammer Fakı yaptı.
Birlik İş Platformunun kurucu başkanı Ankaralı İşadamı Beyler Kaya tarafından programın açılış konuşması yapıldı. Başkan Kaya konuşmasında; ”Anlı ve şanlı Türk bayrağımızın dalgalandığı Türkiyemizin farklı il ve ilçelerinden, farklı coğrafyasından iştirak eden il temsilcilerimizin davetimize icabet ederek yoğun ilgi ve alaka göstererek katılım sağlamaları bizlere güç moral ve enerji vermiştir. Bu halisane duygularla yola çıktığımız doğru yolda atılmış güzel bir başlangıç olduğunu göstermiştir.

Kısa bir zamanda hazırladığımız BÜYÜK İSTANBUL buluşmasına hoş geldiniz şeref verdiniz. Toplantımıza sadece Türkiye de değil dünyanın her yerinde yaşayan Türk ve Müslüman kardeşlerimizle el ele gönül gönülle verecek, iş istihdamını artıracak birlikten kuvvet doğar şiarı ile yola çıktığımız bu yolda öncelikle zulme uğrayan Müslüman kardeşlerimize yapılan zumlu kınadığımızı ve kardeşlerimizin yanında olduğumuzu belirtmek amacıyla Doğu Türkistan Cumhurbaşkanımızı da özellikle şeref konuğu olarak aramızda görmekten büyük mutluluk duyduğumuzu ifade etmek isterim.

Dil din ırk mezhep ayrımı yapmadan,ayrıştırmadan,ayırmadan kucaklayıcı birlik beraberlik adına yapılmayacak hiçbir şey yoktur.Bu inanç ve azimle kurduğumuz ve yakın bir zamanda Genel merkezini İstanbul da resmileştirerek faaliyete geçireceğimiz Birlik İş Platformu ile iş insanlarımızın ilk tanışma ve kaynaşma toplantısına iştirak eden gönül dostlarıma teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum.
Türkiye’nin farklı il ve ilçelerinden farklı iş kollarında faaliyetlerde bulunan İşkadını ve İşadamın katılımı ile düzenlenen organizasyonda katılımcı firmalar kendilerini tanıtarak faaliyetleri hakkında bilgi vererek tanıtımlarını yaptılar. Samimi bir havada gerçekleştirilen Boğazda gemi turunda kaynaşan davetliler ikinci bir toplantıda kendi illerinde misafir etmek için adeta yarıştılar.Önümüzdeki toplantıda alınacak karar doğrultusunda ikinci toplantının Şanlıurfa,Mardin,ya da Antalya da yapılması planlanacak.

Toplantının şeref konuğu olarak programa iştirak eden Doğu Türkistan Cumhurbaşkanı Abdulvali Burahan Osman yaptığı konuşmada; ”Dünyada Müslüman kardeşlerimizin uğradığı zulümleri tüm dünya malesef görmezlikten,duymazlıktan gelse de bu zulümler karşısında her zaman yanımızda olan Türkiye ve Müslüman kardeşlerimizin gücünü yanımızda hissediyoruz.Artık dünya dijital ortamda gelişiyor,global dünyada alışveriş ve haberleşme teknolojisinin hızına yetişmekte zorlanıyoruz.Çin’in dünyada ucuz işçilikle kullandığı Doğu Türkistan’lı vatandaşlarımızın artık Çin malı üretiminde değil Türkiye ürünlerinin dünyaya üretimi faaliyetinde çalışarak dünyada Türk malının söz sahibi olmasını arzu ediyoruz.Bu vesileyle biraraya geldiğimiz iş insanlarının birliktelik, yardımlaşma ve dayanışmalarıyla bunu başaracağımıza inanıyoruz.Bu konuda Cumhurbaşkanı olarak her türlü yardım ve işbirliğine açık olduğumuzu ve ülkemizin başarılı iş insanlarının da Türkiye’de yatırım ve işbirliği tekliflerine açık olduğunu belirtmek isterim” şeklinde konuştu. Kanal34’ün de plaket aldığı toplantıya sponsor olan firmalara katkı ve katılımlarından dolayı plaket takdim edildi.
Adil Koçalan’a Plaketini. Doğu Türkistan Cumhurbaşkanı Abduvali Bugrahan Osman ile Başkan Beyler Kaya takdim etti

Birlik İş Platformu Medya Sponsoru Kanal 34 ekibi tarafından hazırlanan görüntüler önümüzdeki günlerde etkinliği ekranlara taşıyacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.