DOLAR 32,3724 0.16%
EURO 34,9785 -0.32%
ALTIN 2.324,010,21
BITCOIN 22716840,84%
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ADİL KOÇALAN’A EKO İKLİM ÖDÜLÜ

ADİL KOÇALAN’A EKO İKLİM ÖDÜLÜ

ABONE OL
Nisan 2, 2022 21:09
ADİL KOÇALAN’A EKO İKLİM ÖDÜLÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

İstanbul Medya Grup Başkanı Sn. Adil Koçalan’a ödülünü  Türk İnternet Medya Birliği Başkanı Dr. Süleyman Basa ve Başkan Yardımıcısı Nizamettin Bilici takdim etti.

İklim değişikliğiyle mücadele ve iklim değişikliğinin ekonomiye etkisini en aza indirmek amacıyla düzenlenen zirvenin açılışında, iklim değişikliği ve etkilerine dikkati çeken video gösterimi yapıldı, ardından konuya ilişkin çeşitli sahne gösterileri gerçekleştirildi. Ziyaretçiler, fuar alanında düzenlenen bir çok etkinliğe katılma imkanı buldu.

YERLİ ARABA TOGG GÖRÜCÜYE ÇIKTI
Fuarda Türkiye’nin ilk yerli otomobili TOGG da görücüye çıktı. Ziyaretçiler, karbon üretmeyen çevre dostu TOGG’u hem yakından gördü hem de yetkililerden bilgi aldı. Yerli otomobilin ilk etapta 300 ve 500 kilometrelik iki farklı menzilde üretilecek olduğu belirtilirken, SUV C segmenti araçların 5 farklı segmentte 2030 yılına kadar 1 milyon aracın öncelikle Türkiye, ardından da Avrupa pazara gireceği öğrenildi.
Zirvenin açılışına, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank`ın yanı sıra Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, Sinop’un Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, büyükelçiler, eski devlet başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

DÜNYANIN BİR ÇOK ÜLKESİNDEN GAZETECİ ZİRVEYİ TAKİP ETTİ
Ulusal ve uluslararası medya kuruluşlarının takip ettiği zirveye Ağrı’dan Servet Arslan katıldı. Kuruluş çalışmalarını tamamlayan Türk İnternet Medyası Birliği (TİMBİR) organizesinde 81 il ve dünyanın çeşitli ülkelerinden katılım sağlayan medya mensupları da zirveyi okuyucularına ‘son dakika’ haberi olarak duyurdu. Ayrıca TİMBİR organizesinde iki ayrı panel organizasyonu da yapıldı. Prof. Dr. Zakir Avşar moderatörlüğünde “İklim Doğa ve Çevre İhtisas Gazeteciliği” ve Dr. Nizamettin Bilici moderatörlüğünde gerçekleştirilen “Medya Gözüyle İklim Krizi” konulu iki panele çok sayıda medya mensubu katıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.