DOLAR 32,5538 0.28%
EURO 34,9252 0.4%
ALTIN 2.436,40-0,07
BITCOIN 2055686-0,54%
İstanbul
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

BAŞARISIYLA SEKTÖRE DEĞER, ALTIN MESLEK ve KARİYER ÖDÜLLERİNE RENK KATTI
  • News 34
  • Genel
  • BAŞARISIYLA SEKTÖRE DEĞER, ALTIN MESLEK ve KARİYER ÖDÜLLERİNE RENK KATTI

BAŞARISIYLA SEKTÖRE DEĞER, ALTIN MESLEK ve KARİYER ÖDÜLLERİNE RENK KATTI

ABONE OL
Eylül 18, 2023 12:40
BAŞARISIYLA SEKTÖRE DEĞER, ALTIN MESLEK ve KARİYER ÖDÜLLERİNE RENK KATTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başarılı işadamı Mücahit SELUKTEKİN ile sizin için konuştuk. Cihat DÜNDAR’ın sorularını yanıtlayan Mücahit SELUKTEKİN kendisi ve iş alanları üzerine merak edilenleri cevapladı.

Öncelikle sizi tanımak isteriz. Mücahit SELUKTEKİN kimdir?

1991 yılında Batman’da dünyaya gelen Mücahit SELUKTEKİN ilkokul ve ortaokul öğrenimini Batman ilköğretim okulunda tamamlamıştır. Lise öğrenimini Özel Doğa Okullarında tamamlayan Seluktekin Mustafa Kemal Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümü mezunudur. Lise yıllarından itibaren ilgi duyduğu ve çalışmalar yaptığı bu alanın eğitimini başarılı bir şekilde tamamladıktan sonra alanındaki çalışmalara ağırlık vermiş, eğitmenlik yaparak özel programcılar yetiştirmiştir. İşadamı kimliği ile dikkat çeken ve aynı zamanda 1onbir Yönetim Kurulu Başkanı olan Mücahit Seluktekin mesleki başarısını Altın Meslek ve Kariyer Ödüllerinde aldığı Yılın En Başarılı İşadamı ödülü ile taçlandırmıştır.

 

Yurtiçi ve yurtdışı hizmet veren PoiZoiSoftware ve içeriklerinden söz eder misiniz?

Dijital dünya her yeni gün yenilenen, gelişen, değişen ve dönüşen bir dünyadır. Web site sıralamalarını yükseltmekten hosting hizmeti sektörüne kadar her alanda yeni algoritmalar, yeni düzenlemeler geliştirilir. Böyle olunca dijital dünyadaki gelişmelere ayak uydurmak gerekir. Aksi takdirde hayal ettiğiniz konuma gelemez ve sahip olduğunuz konumu da kaybetme riski ile karşı karşıya gelebilirsiniz.

Dijital dünyadaki gelişmelere ayak uydurmak çok önemli olsa da her gelişmeyi takip etmek, öğrenmek ve gerektiği gibi uygulamak çok fazla zamanınızı alabilir. Bu nedenle dijital dünyadaki gelişmeleri yakından takip eden profesyonel bir firmanın hizmetinden yararlanmanız gerekir. Hem zaman kaybının önüne geçmek hem de işlerinizi özgün, kaliteli ve benzersiz bir şekilde yapmak için PoiZoi’nin Premium hizmetlerine başvurun derim.

 

Peki PoiZoi’nin Premium hizmetleri neleri kapsıyor?

PoiZoi, web siteleri ve sosyal medya platformları gibi internet dünyasında ihtiyaç duyabileceğiniz sunucu, hosting ve domain hizmetleri gibi pek çok hizmeti sizlere sunmaktadır. Premium hesaplar aracılığıyla sınırsız/günlük belirli bir limite kadar indirme imkânı, istediğiniz zaman Premium hesaplara erişme, başka kullanıcılarla ortak kullanım imkânı, dilediğiniz özgün çalışmaları kolayca yapma, yaptığınız çalışmaları kullandığınız bilgisayar, telefon, tablet gibi dijital aygıtlara kolayca kaydetme, hizmet sırasında yaşadığınız olası sorunlarda sizinle iletişime geçen teknik destek ekibi pek çok avantaj mevcut.

Dijital dünyayı geliştiren ve bunu yaparken topluma bunu sunarak katkı sağlayan bir işadamı olarak Altın Meslek ve Kariyer Ödüllerinde Yılın En Başarılı İşadamı ödülünü aldınız. Duygularınızı alabilir miyim?

Yaptığım çalışmaların beğenilmesi, takip edilmesi ve var olan başarının bu derece ses getirecek kadar fark edilmesi mutluluk verici. Altın Meslek ve Kariyer Ödülleri tüm sektörler için önemli bir ödül. O yüzden ben de bu değerli ödülün sahibi olmaktan gurur duyuyorum.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.