DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2072365-1,30%
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başarının Sırrı “Çabalamak”

Başarının Sırrı “Çabalamak”

ABONE OL
Ocak 19, 2023 10:02
Başarının Sırrı “Çabalamak”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ali Doğan Eroğlu

Güneş Ödüllerinin En Başarılı Nörobilim Uzmanı Ali Doğan Eroğlu

Kategorisinin ilk defa ödül alan ismi olan Ali Doğan Eroğlu, uzun yıllardır özel çocuklar ve ebeveynlerine destek sağlayarak çalışmalar yürüten Nörobilim Uzmanı eğitimcidir. Sadece özel gereksinimli çocuklarla değil her çocukla çalıştığını dile getiren nörobilim uzmanı eğitimci Ali Doğan Eroğlu uzun yıllardır otizm spektrum bozukluğu olan yüzlerce çocuğa ve ailesine destek sağlayarak bu anlamda farkındalık sağlamıştır. Nörobilimci Ali Doğan Eroğlu’nun görüşüne göre, “ Aslında her çocuk doğarken otizmlidir. Çünkü her çocuk infantil omnipotins denilen dönemde tıpkı otizmli çocuklar gibi kendi dünyasında yaşar. Çocuğun hayatında yer alan herkes çocuk ile gerçek dünya arasında köprü olabildiğinde çocuklar otizm spektrum bozukluğunun üstesinden gelmiş olurlar.”

Çocuğunuz varsa ya da yoksa da Nörobilim Uzmanı Ali Doğan Eroğlu’a yönlenin. Çocuklar, ebeveynler, çocuk- ebeveyn etkileşimi, çocuk yetişkin etkileşimi ve tüm bunlardan kaynaklı olumsuz çocukluk deneyimlerinin çocuk beyni üzerine etkilerinin günümüz çocukluğunun empati yoksunu olması Z kuşağının (Zombi kuşağına) dönüşmesine neden olduğunu belirtiyor. Sosyal medya platformlarında kendisini takip eden bir çok kişi Nörobilim Uzmanı Eğitimci Ali Doğan Eroğlu’nu takip etmeye başlayınca çocuk yapmaktan vazgeçtim diyor. Kendisi uzun yıllardır çocuklarla çalışan biri olarak sorulan “Hocam dünyada en zor şey nedir? Sorusuna “ Tabii ki dünyaya çocuk getirmek ve ona özgecil bakım sağlayan ebeveynler olmaktır “diye cevaplıyor. Üstelik bu adam uzun yıllar her gününün 8 saati özel gereksinimli çocuklara destek sağlamakla geçmiş biri olarak hâlâ mesleğini başarıyla sürdürüyor.

FREE ENERGY BOX

GELECEĞİN PROJESİ ŞİMDİDEN GÜNDEME YERLEŞTİ

Enerji Bağımsızlığında Devrim Yaratacak Free Energy Box’a, Güneş Ödüllerinde Yılın En İyi Çıkış Yapan Enerji Projesi ödülü geldi.

Proje sahibi Faysal Ölçenoğlu’nun bu özel geceye dair ilettiği teşekkür mesajında proje ile ilgili olarak, ” Free Energy Box, enerji bağımsızlığının ve ekonomik bağımsızlığın tek yolu olan yeşil enerji kaynağıdır.” cümlesi hem ülkemiz hem de tüm dünya adına ne kadar kıymetli bir proje için çalıştıklarının altını bir kez daha çizdi.

Geceye projenin sahibi Faysal Ölçenoğlu’nun annesi Satiye Yavuz ve kızkardeşi Filiz Ölçenoğlu ile katılan, Free Energy Box ve Faysal Ölçenoğlu adına ödülü alan Marka Danışmanı Didem Ece “Sizleri dünyada tek olan bir yöntemle havayı, su kaynaklarını, toprağı kirletmeden çalışan, sıfır karbon salınımı ile üretilen, %100 çevre dostu, kesintisiz ve sınırsız enerji üreten bir ürünle, Free Energy Box ile buluşturduğumuz için çok mutlu ve gururluyuz.” diye vurguladı.

Oldukça merak uyandıran ve -bağımsız enerjinin ne kadar önemli olduğunu düşünürsek- büyük ses getireceği görülen projenin çalışmaları titizlikle devam ediyor.

İDİL ALTINOK

İN CİN ” ŞEYTANIN AKLINA GELMEZDİ”

Edebiyata yeni bir soluk getiren, ” değeri ancak ölünce bilinir” denilen şiiri herkese sevdiren başarılı Yazar İdil Altınok İn Cin serisi ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

İn Cin: Aşk/Vefa kitabı ile uzun süre trend listelerde yer alan, şiir kitapları arasında en çok konuşulan olmayı başaran eser devam kitabı olan İn Cin: Öfke/Veda ile de aynı derecede ilgi görünce başarılı yazar İdil Altınok’a ödül gecikmedi ve kalemini her oynattığında adeta okurunun duygularını gün yüzüne çıkaran yazar Güneş Ödüllerinde Yılın En İyi Şiir Kitabı Serisi kategorisinde verilen ödülün sahibi oldu.

Bu ödül ile birlikte daha çok merak konusu olan yazar kısa sürede gazete, dergi ve TV programlarının da aranan yüzü haline geldi. Şimdi merak edilen İdil Altınok’un yazarken büründüğü o mükemmel ruh hali ve İn Cin’in kim olduğu, yaşayıp yaşamadığı. Cevaplar ödüllü serinin devamında, devamı yakında yanında.

Emrullah Korkmaz

KONU GÜVENLİKSE EMRULLAH KORKMAZ

Emrullah Korkmaz 1989 yılında İstanbul’un Kartal ilçesinde doğmuştur. Aslen Malatyalıdır. İlk ve orta öğrenimini Kartal’da, lise öğrenimini ise Özel Buğra Kolejinde bitirmiştir. Erken yaşlarda ticaret hayatına atılmak istediği için üniversite öğrenimini yarıda bırakarak 2012 yılında PROLİFE markası adı altında ilk şirketini kurmuştur. 2012 yılında başladığı güvenlik kamera sistemleri montaj kurulum hizmetinin ardından PROLİFE markası ile Türkiye geneli toptan ana dağıtım işine girmiştir ve günümüzde de kendi markası ile tüm Türkiye’nin kamera kayıt güvenliğini yerli markası ve yerli ürünleri ile sağlamaktadır.

Genç girişimci PROLİFE markası ile sektöre yön veren lider firmalardan biridir ve bunu Güneş Ödüllerinde kendisine verilen Yılın En İyi Güvelik Sistemleri ödülü ile göstererek meslektaşları için bir örnek haline gelmiş ve sektörün gelişimine katkı sağlayan bir isim olmayı başarmıştır. Başarılı girişimci Emrullah Korkmaz şu an hâlâ çalışmalarını sürdürmekte ve her zaman tercih edilen bir marka olarak hizmet vermeye devam etmektedir.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.