DOLAR 33,0977 0.33%
EURO 35,9890 0.3%
ALTIN 2.523,050,63
BITCOIN 22191954,72%
İstanbul
24°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

BAŞARILI KARİYERİN ÖDÜLLÜ TEMSİLCİLERİ
  • News 34
  • Genel
  • BAŞARILI KARİYERİN ÖDÜLLÜ TEMSİLCİLERİ

BAŞARILI KARİYERİN ÖDÜLLÜ TEMSİLCİLERİ

ABONE OL
Ağustos 18, 2023 17:10
BAŞARILI KARİYERİN ÖDÜLLÜ TEMSİLCİLERİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ALTIN MESLEK ve KARİYER ÖDÜLLERİNE RENK KATTI

Bilgi birikimini yansıttığı güçlü kalemi ile dikkatleri üzerine çeken ve sosyal konuları ele alışı ile büyük beğeni toplayan başarılı isim Aytekin YAZAR alanında aldığı ödüllere bir yenisini daha ekledi ve Cihat DÜNDAR İmzasıyla gerçekleşen Altın Meslek ve Kariyer Ödüllerinde Yılın En Başarılı Makale Yazarı ödüllünün sahibi oldu.

Kadın Özgürlüğü isimli kitabı ile hâlâ en çok okunanlar arasında yer alan ve Edebiyat Parkı, Edebiyat Kulübü, Gökyüzü Edebiyatı, Edebiyat Karnavalı, Aden Lina’ya Mektuplar gibi kolektif kitaplarda makalesi yer alan Aytekin YAZAR, sosyal farkındalık yaratan düşünceleri ile örnek olmaya ve sosyal medyada da konuşulmaya devam ediyor.

Aile danışmanı ve psikolojik danışman olarak da hizmet veren Aytekin YAZAR, edebiyat dünyasına kazandıracağı yeni eserler için sürdürdüğü çalışmalara da titizlikle devam ediyor.

————————————————————————————————–

KÜÇÜK DÜNYALARIN BÜYÜK YAZARI

Aslen Trabzon/ Maçka doğumlu olan Mehmet Küçük, Almanya’nın Mannheim şehrinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini başarılı bir şekilde Almanya’da bitirdi. Hamburg Akademi Klinik Psikoloji bölümünü dönem birincisi olarak bitirdi. Avrupa İslam Üniversitesinde (Rotterdam) yüksek lisansını “Manevi Rehberlik” alanında tamamladı ve şu an doktora çalışmasını sürdürmekte. İş hayatını eğitimci, psikolog ve yazar olarak sürdürmekte. Vermiş olduğu sayısız seminer ve sosyal çalışmaları doğrultusunda birçok ödül ve plaket aldı.

Birinci mannheimer Institut kuruluşu ile Manevi Rehberlik alanında ortak çalışmasıyla, 2013 yalında Almanya’nın eski Başbakanı Gerhard Schröder’in eşi Doris Schröder’in elinden “Üstün Başarı Ödülü” aldı. Başarısıyla adından söz ettiren Mehmet Küçük’ün ödül serüveni 2. Altın Kitap, Altın Kalem, Altın Yazar, En İyi Erkek Yazar, En İyi Roman Yazarı gibi ödüller ile devam etti.

İlk kitabını “Manevi Rehberlik ‘ adıyla yazan Mehmet Küçük, “Neden Hep Ben” adlı kitabı ile yazarlık kariyerinde başarı basamaklarının zirvesine ulaştı. Nefs adlı eseriyle okurlarına adeta yaşamı sorgulatan yazar aynı başarıyı Almanca yayımlanan “İslamische Seelsorge” ve yine Almanca yayımlanan “Jesus der Messias im Koran” ile sürdürmeye devam ediyor.

—————————————————————————————————–

SEKTÖRÜN GÜVEN VEREN İSMİ

TYS TRANSTECH YANGIN ile sektörde adından söz ettiren ve hayatı kolaylaştırdığı gibi daha temiz bir yaşamda vadeden TYS YANGIN Yönetim Kurulu Başkanı Sami Saçmalı hedefimiz “Yangınsız bir Türkiye”  sloganı ile çıktığı bu yola 20 yıllık tecrübesiyle devam ediyor. Emin adımlar ile yoluna devam eden TYS YANGIN olarak Türkiye’de yüzlerce endüstriyel fabrikalara yangın sistemlerinde imzasını atan Sami Saçmalı, “müşterilerimizin başını yastığa koyduğunda güvende hissetmesi, TYS olarak bizim de vicdanımızın ve gönlümüzün rahat olması demektir. Böyle olması lazım ki aldığımız ücreti hak edelim.”

Yangın sistemlerinde A’dan Z’ye tüm projeleri yaptığını söyleyen Sami Saçmalı’nın aynı zamanda yangın risk analizi uzmanı ve yangın eğitici eğitmeni olmasının müşteriler için  biraz daha güven verici olduğunu söyledi. Alanında ödüle de layık görülen Sami Saçmalı’yı takip ederek ve www.tysyangin.com web sitesini inceleyerek çalışmalarından haberdar olabilirsiniz.

—————————————————————————————————–

ADIYLA MARKA, İŞİYLE BİR NUMARA

Adı ve soyadının baş harflerinden oluşan markasıyla sigorta sektörüne adım atarak bireysel emeklilik, tamamlayıcı sağlık sigortası gibi pek çok sigorta branşında özel hizmet sağlayan ve başarı basamaklarında zirveye yerleşerek alanında ödüle de layık görülen EFY Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Evren Fatih YAĞDIR sektöre değer katacak girişimleri ile sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor.

Gazete, dergi ve TV gibi basın mecralarına konu olan EFY Sigorta ile Bireysel Emeklilik, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ve çocuklara yönelik sigorta hakkında bilgi alabilir, size sunulan haklardan haberdar olabilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.