DOLAR 32,6023 0.39%
EURO 34,7932 0.16%
ALTIN 2.495,700,46
BITCOIN 21175524,32%
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

BAŞARILI İSİMLER KARİYERİNİ KENDİ ÇİZER
  • News 34
  • Genel
  • BAŞARILI İSİMLER KARİYERİNİ KENDİ ÇİZER

BAŞARILI İSİMLER KARİYERİNİ KENDİ ÇİZER

ABONE OL
Ocak 5, 2023 09:05
BAŞARILI İSİMLER KARİYERİNİ KENDİ ÇİZER
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Mehmet Emin TATLIPINAR

ADALETE BAĞLI, KENDİNDEN ‘EMİN’

Başarılı Avukat ‘Mehmet Emin TATLIPINAR’, 2006 yılında ‘Subay’ statüsünde ‘Teğmen’ rütbesi ile mezun olduğu, En Büyük Dünya Lideri, ‘Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün de yetiştiği okul olan, Kara Harp Okulu’ndan sonra; Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, çeşitli kademelerinde, kritik birçok karargah, kurum ve birliklerinde, belirli bir süre hizmet ederek ‘Kıdemli Yüzbaşı’ rütbesi ile emekli olmuştur. Askeri meslek safahati başarılarla dolu, ‘Mehmet Emin TATLIPINAR’, şu anda ‘Serbest Avukatlık’ mesleğini icra etmekte olup, 2022 yılına birçok başarı sığdırmıştır. Üst üste, “YILIN EN İYİ HUKUK ADAMI” ödülünü, “YILIN EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN HUKUK ADAMI” ödülünü, “YAŞAM BOYU HUKUK ONUR” ödülünü, “YAŞAM BOYU MESLEK BAŞARI” ödülünü almış ve son olarak ‘RC Menajerlik 2022 Başarı Ödülleri’nde aldığı “ÖMÜR BOYU HUKUK ÖNDERLİĞİ ve AKADEMİK KARİYER BAŞARI” ödülü ile başarısını taçlandırmıştır. Parlak kariyeri, çalışma prensibi ve başarıları ile oldukça adından söz ettiren ‘Av. Dr. Mehmet Emin TATLIPINAR’, birçok alandaki mesleki bilgi birikimi ile, şimdiye kadar, yine birçok uluslararası, ulusal ve yerli TV kanal programlarında, yazılı-görsel basın dünyasında ve sosyal medyada konuk olmuştur. Fırsat buldukça, gelen TV programı tekliflerini değerlendiren ‘Av. Dr. Mehmet Emin TATLIPINAR’, ‘Crazylife Başarı Ödülleri’ nde ve ‘5. Uluslararası Altın Kalite Ödülleri’nde yaptığı konuşmalar ile, hâlâ adından söz ettirmektedir.

Kendini akademik olarak da oldukça geliştiren, ‘Av. Dr. Mehmet Emin TATLIPINAR’ın, ‘Sistem Mühendisliği’ ve ‘Makine Mühendisliği’ Bölümleri, ‘Dış Ticaret ve Pazarlama’ Bölümü, ‘Hukuk’ Bölümü ile ‘Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi’ Bölümü alanlarında lisans dereceleri,

‘Uluslararası İlişkiler’ ile ‘Kamu Hukuku’ Ana Bilim Dalları’nda Yüksek Lisans Dereceleri ve yine ‘Uluslararası İşletme Yönetimi’ ile ‘Kamu Hukuku’ Ana Bilim Dalları’nda da Doktora Dereceleri bulunmaktadır.

Geçmişi mesleki başarılarla dolu, alanında yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren, güçlü enerjisi ve şıklığı ile dikkatleri üzerine çeken, birçok ünlü ismin yakından tanıdığı, deneyimli ve başarılı genç hukuk adamı, ‘Av. Dr. Mehmet Emin TATLIPINAR’, yakın zamanda siyaset hayatına atılıp, devlet hizmetine kaldığı yerden devam etmeyi düşünmektedir.

İbrahim Yiğithan Özbek

KARİYERİNDEKİ BAŞARISI İLE ZİRVENİN EN ÜSTÜNDE

Çalışma prensibi ve kendine has kuralları ile iş dünyasının önde gelen isimlerinden olmayı başaran İbrahim Yiğithan Özbek başarıları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Altın Medya Ödüllerinde Yılın En İyi İstihdam Projesi ödülünü alan İbrahim Yiğithan Özbek kariyeri açısından dolu dolu geçen 2022 yılını geride bıraktı ve emin adımlarla ilerlediği başarı basamaklarıyla 2023’e sağlam bir giriş yaptı. İstihdam Projesi ile Türkiye’nin dört bir yanına iş imkânı sunan başarılı iş insanı İbrahim Yiğithan Özbek birçok gazete, dergi ve TV programına da konuk oldu. Şimdilerde yeni projeleri üzerine çalışma yapan İbrahim Yiğithan Özbek 2023 yılında da adından söz ettirecek gibi görünüyor.

Turan Demir

DUYGU YÜKLÜ ŞİİRLERİ İLE HALKIN ŞAİRİ UNVANINI ALDI

Öğretmen ve yönetici olarak hizmet verdiği eğitimci kimliği ile  hayatlara dokunan, Yıllar Ağlasın adlı kitabı ile edebiyat dünyasına yeni bir soluk getiren Turan Demir, edebiyat alanındaki başarısını Halk Şairi unvanı ile taçlandırdı ve Halk Şairliği alanında Kültür Bakanlığı Sanatçı tanıtım kartını almaya hak kazandı. Turanî mahlası ile şiirleri içine işleyen Turan Demir şiir kitabı ile okura birçok duyguyu aynı anda yaşatıyor. Turan Demir akademik kitabı “Eğitimde Sosyal Medya ve Eğitim Yönetiminde Akademik Araştırmalar” ile de eğitimin önemli bir ismi olmuş durumda. Sosyal medyada da oldukça aktif olan Halk Şairi Turan Demir’in şiirleri birçok internet gazetesinde yayımlanıyor,  makale yazıları ilgi ile takip edilen yazar yeni çalışmaları için titiz bir çalışma sürdürüyor.

 

Esra Işıktekiner

ESRA IŞIKTEKİNER ALANINDA ÖDÜLLÜ, MESLEĞİNDE BAŞARILI

Mesleki bilgi birikimi ile birçok gazete, dergi ve TV programına konuk olan Cinsel Sağlık Uzmanı Esra Işıktekiner 2022 yılını büyük başarılar ile geride bıraktı. Altın Melek Ödüllerinde Yılın En İyi Cinsel Sağlık Uzmanı ve Diamonds Of Turkey Awards By Maruderm’de Yılın En İyi Cinsel Sağlık Uzmanı  ödülünü alan Işıktekiner bu başarısını RC MENAJERLİK BAŞARI ÖDÜLLERİ ile taçlandırdı ve Yılın Kadın ve Aile Yaşamına Fayda Sağlayan Cinsel Sağlık Uzmanı ödülünün de sahibi oldu. Sosyal medyada da oldukça aktif olan Cinsel Sağlık Uzmanı Esra Işıktekiner, Türkiye ve yurtdışındaki danışanlarına hizmet vererek günlük hayatın akışını bozan sorunlarını sonlandırıyor. Siz de cinsel sorunlarınıza çözüm bulmak istiyorsanız uzman isimden destek alabilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.